středa 5. května 2021

Zvonkohra zaphir

Jsou to ručně vyráběné zvonkohry z francouzských Pyrenejí s krásným barevným mramorovým designem a jsou zdrojem. Jedná se o zcela novou, zvukově zdokonalenou sérii těchto zvonkoher. Jsou obohacující alternativou ke zvonkohrám Koshi a. Nejkrásnějších tónů dosáhnete při hře ve skupině na všechny čtyři zvonkohry Koshi nebo pět zvonkoher ZAPHIR , ale jednotlivě zavěšená zvonkohra má blahodárné účinky na psychiku.


CZK 2EUR 2GBP Cena včetně DPH.

CZK 4EUR 3GBP Cena včetně. Nebeské zvonečky Koshi. Hladivé a harmonizující zvuky a doteky těchto mistrovských nástrojů jsou nesmírně blahodárné a působivé. Přinášíme radost a harmonii do vaše domova. V nabídce naleznete zvonkohry dvou předních značek, které se používají při muzikoterapii.


Po sestavení jsou tyčinky pečlivě vyladěny tak, aby se vylepšila interakce tónů a podtónů do kruhového harmonického toku melodie. Jakákoliv barva zvonkohry lze. Vznikají ve francouzských Pyrenejích.

Tenké bambusové oválné tělo zvonkohry obsahuje různě dlouhých kovových tyček, které představují jednotlivé tóny. Vo vnútri každej zvonkohry je tónov naladených tak, že vo vzájomnej hre vytvárajú radostnú, pokojnú a príjemnú atmosféru. Na zvonkohru môžete hrať jemným krúživým pohybom sami, alebo dovoliť vetru, aby vás prekvapil svojou melódiou.


Zaphir Shanti Original. Zvonkohra má kovových tyčinek různých délek, svařených stříbrem do kovového prstence. Akční nabídka Zvonkohra ZAPHIR (dříve pod názvem Shanti) je autentický hudební nástroj, ručně vyráběný ve.


Môžu sa používať v muzikoterapii. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Každá zvonkohra má rezonančních kovových trubiček různé tónové délky, které jsou spojeny do kovového kroužku, rezonanční tělo je vyrobeno z odolného celuloidového vlákna v různých barevných vzorech.


Shanti zvonkohra (Shanti wind chimes) je neobyčejný hudební nástroj. Její zvuk je jemný a velice příjemný. Zvonkohra je ručně vyrobena v horách, každá je originální a jedinečná. Má jedinečný křišťálový zvuk. Inspiraci čerpali výrobci.


Zvonkohra má osm kovových tyčinek, které jsou přesně laděné, mají specifická zabarvení tónů.

Větrná zvonkohra je mnohými lidmi brána jako příjemná dekorace pro domácnosti, verandy, zahrady atd. Někteří lidí si myslí, že zvonkohra vydává neškodné zvuky, které nemohou člověka žádným způsobem ovlivňovat. Zvonkohry Shanti jsou legendární zvonkohry známé již řadu let. Mnoho lidí žije v klamu, že je zvonkohra pozitivně ovlivňuje.


Pravda o zvonkohrách je taková, že to. Doprava zdarma, 30denní záruka vrácení peněz, 3letá záruka na zboží. Mohou se používat v muzikoterapii. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky