úterý 4. května 2021

Zvonkohra koshi praha

Zvonkohry ve formě ptáčků, motýlů a jinýc, to vše za krásnou cenu. Přijďte si vybrat z naší široké nabídky. Funkční a krásné zvonkohry najdete u nás. Magnet-3Pagen už má v nabídce. Zvuk zvonkoher Koshi má blahodárný, relaxující účinek na prostor a lidí.


Používají se jak v muzikoterapií, tak v feng shui. Pocházejí z Francouzských z Pyrenejí a vynikají bohatými alikvótními tóny a léčivými vibracemi. Rozdělené jsou do čtyř ladění, podle elementů Země, Voda, Oheň, Vzduch.


Zvonkohru Koshi také můžete zavěsit někam do jemného průvanu a nechat proudícím zvukem znít. Dajána Praha 8views. Relaxing Music for Deep Sleep. Koshi zvonkohra je autentický hudobný nástroj, originálny výtvor vysokej kvality, ručne vyrobený v dielni na úpätí Pyrenejských hôr. Každá zvonkohra je výsledkom dôkladnej remeselnej práce.


Zvonkohra koshi praha

Považované za najkrajšie znejúce zvonkohry na zemi. Element VZDUCH = myšlení. Podporuje čas pro sebe, intelekt, studium, astrální cesty, komunikaci. Nebeské zvonečky Koshi. Hladivé a harmonizující zvuky a doteky těchto mistrovských nástrojů jsou nesmírně blahodárné a působivé.


Jednoznačně lze tyto zvonkohry nazvat léčivou hudbou, která přináší do vašich srdcí a domovů klid a pohodu. Vyrábějí se ručně na úpatí Pyrenejí. Kouzlo této bambusové zvonkohry je v harmonii tónů, které hráč vyvolává jemnými pohyby. Koshi zvonkohra je nejen zvonkohra , ale i hudební nástroj nabízející melodie rezonující s vibracemi čtyř elementů: OHNĚ, ZEMĚ, VODY, VZDUCHU.


Uvnitř každé zvonkohry je tónů naladěných tak, že ve vzájemné hře vytvářejí radostnou, klidnou a příjemnou atmosféru. Koshi zvonkohry nabízejí tónové variace, které rezonují s vibracemi čtyř elementů - Země, Vody, Ohně a Vzduchu. To umožňuje propojení všech čtyř základních principů.


Každý element má své specifické přesně laděné tóny a vlastnosti, které vyvolávají tu pravou náladu a atmosféru a zároveň stimulují rozvoj určité části osobnosti. Ke zvonkohrám Koshi vám nabízíme i velmi pěkný praktický obal. Své zvonkohry Koshi můžete uložit i do krásných krabiček, které je nejen ochrání a budou užitečné při jejich přenášení, ale zároveň poslouží i jako velmi příjemné a praktické dárkové balení. Na zvonkohru, na nebo na celou sadu elementů. Ve věži nad hlavním vstupeem do lorety je umístěna největší historická chrámová zvonkohra v Evropě.


Zvonkohra se poprvé rozezněla na den svátku Panny Marie, 15. Právě zvonkohra Koshi toto dokáže. Pomáhá tak například při meditacích, při odbourávání vnitřního napětí, strachů a vnitřních bojů. Můžete na ně hrát i tak, že je držíte za šňůrku v ruce a jemným kýváním do stran rozezníte jednotlivé tóny či celý akord.


Pražská zvonkohra tak patří k technicky velmi vyspělým mechanismům, podobné hry se dochovaly např. Ladění zvonků je intonačně relativně čisté a umožňuje užívat zvonkohru jako svébytný hudební nástroj. Amsterodamu, Delftu, Bruggách a Berlíně.


Informace o Pražské mobilní zvonohře, historie a výroba, fotografie, mpukázky a akce. Tibetské mísy patří k univerzální terapeutickým a zvukově harmonizujícím nástrojům se širokým spektrem využití. Základním předpokladem ovšem je že se jedná o mísy skutečně kvalitní a kvalitně znějící.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky