pondělí 3. května 2021

Zvonkohry zaphir

Zvonkohry Zaphir jsou legendární zvonkohry známé již řadu let. Jsou to ručně vyráběné zvonkohry z francouzských Pyrenejí s krásným barevným mramorovým design. Zaphir Shanti zvonkohry jsou známé více než let a jsou ceněny pro svou kvalitu, krystalický zvuk a zářící barvy.


Tyto kouzelné zvonkohry jsou kompletně vyráběny ručně. S jejich uvolňující a harmonizující zvuk se hodí k relaxaci, józe, meditaci, osobnímu potěšení, ozvučení místnosti či k dalším formám terapie.

Jedná se o zcela novou, zvukově zdokonalenou sérii těchto zvonkoher. V nabídce naleznete zvonkohry dvou předních značek, které se používají při muzikoterapii. Jsou obohacující alternativou ke zvonkohrám Koshi a. Meditační, hudební zahrady , rotační zvukové vlny aj. Nejkrásnějších tónů dosáhnete při hře ve skupině na všechny čtyři zvonkohry Koshi nebo pět zvonkoher ZAPHIR , ale jednotlivě zavěšená zvonkohra má blahodárné účinky na psychiku. Své zvonkohry Koshi můžete uložit i do krásných krabiček, které je nejen ochrání a budou užitečné při jejich přenášení, ale zároveň poslouží i jako velmi příjemné a praktické dárkové balení.


Na zvonkohru, na nebo na celou sadu elementů.

High Quality Digital Thermometers. Get a Quote on Ray Machine. State of the Art Facility. Order Online or in China. Call Us Today to Learn More! Find Out How We Can Help You! Přinášíme radost a harmonii do vaše domova.


Môžu sa používať v muzikoterapii. Zvonkohra nás očarí svojím teple zafarbeným, kryštalickým zvukom. Yes, we are open and still shipping. Mohou se používat v muzikoterapii.


Koshi zvonky jsou autentický originální hudební nástroj vysoké kvality. Vyrábí se ručně v dílně na úpatí Pyrenejí. Každý jednotlivý zvuk zvonků je výsledkem dokonalé řemeslné práce.


Prodávají se: větrné zvonkohry , meditační zvonkohry , zvonkohry do partnerství, zvonkohry pro lásku, zvonkohry andělské atd.

Okultisté a prodejci esoterického zboží tvrdí, že zvonkohry mají uklidňující účinek a pozitivní duchovní působení, vyvolává mocné energie, spolu s větrem odvanou problémy a překážky atd. Každá zvonkohra má rezonančních kovových trubiček různé tónové délky, které jsou spojeny do kovového kroužku. The official Zaphir Website.


Vznikají ve francouzských Pyrenejích. Tenké bambusové oválné tělo zvonkohry obsahuje různě dlouhých kovových tyček, které představují jednotlivé tóny. Velké harmonické zvonkohry. Doprava zdarma, 30denní záruka vrácení peněz, 3letá záruka na zboží.


Dovoz a prodej djembe, bubnů i jiných nástrojů ze západní afriky. Největší výběr bubnů z celého světe a nástroje pro muzikoterapie. Prodej kůží, doplňků a příslušenství.


Vytvořeno službou Webnode. Budeme propouštět nepotřebné, abychom se mohli otevřít všemu novému. Prosíme Vás o vyjádření souhlasu s používáním souborů cookie kvůli preferencím, statistikám a marketingovým účelům (Zobrazit vše). Volby a podrobnosti můžete upravit zde.


To vše za podpory muzikoterapie (k dispozici budou tibetské mísy, kantela, zvonkohry Zaphir , děšťová hůl, chrastítka), léčivého zpěvu a vonných olejů. Mým záměrem je rozšiřovat povědomí o léčivých účincích hudby, hudebních nástrojů a umožnit lidem si pomáhat skrze léčivý zvuk. Zabývám se sestavováním a prodejem kvalitních a unikátních hudebních harmonizačních nástrojů s velikou terapeutickou hodnotou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky