úterý 31. prosince 2019

Myčka mora chyba e4

Po zapnutí myčka MORA MV 6hlásí chybu E4. V takovém případě se spustí vypouštěcí čerpadlo a vypou. Chtěl jsem se zeptat jak resetovat myčku,aby nehlásila neustále Ea abych mohl zapnout mytí a myčku vyzkoušel. Smyslem tohoto opatření je optimalizovat spotřebu soli a přizpůsobit ji daným okolnostem. Prohlédněte si naše dokonalé vestavné myčky MORA , které v kuchyni neuvidíte a ani neuslyšíte a přesto vám dodají dokonalý výsledek.


Vzhledem k funkcím, které myčky nabízí se řadí mezi ty nejlepší na trhu. Dominantou jsou technologicky vyspělé funkce zajišťující dokonalé sušení i mytí na vysoké úrovni. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Odpadní hadice je příliš vysoko. Ujistěte se, že systém připojení je dle instrukcí v manuálu. Volejte servisního technika. Příliš mnoho přitékající vody. Chybové kódy myček Whirpool “ Pavlína 14.


Veškeré chybové hlášky by měly být uvedeny v manuálu výrobku. Do zveřejnění článku, v případě zájmu o tuto problematiku, kontaktujte prosím technickou podporu na e-mailu: l. Potrebuji opravit mycku Mora , chyba E, (tesneni , unik vody), mycka je nova, ale nemuzu uplatnit zaruku. Zadání Nejprve chyba Epocas programu.


Po vycisteni filtru obcas program dokoncilo obcas nedokoncilo. Momentalne hlasi chybu Ehned po zapnuti. Takze mycka je nepouzitelna. Nabídka Dobrý den , děkuji za poptávku. Tato chyba znamená aktivaci Aquastopu , tzn.


U této značky to většinou způsobuje vadné čerpadlo či jedna ze. Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu. Ani po vyčištění sifonu se už myčka znova nerozběhla a hlásí chybu FA E4. V návodu tato chyba není popsána. Dobrý den, ucpal se nám odpad u umyvadla kam je napojená myčka.


Program se zapne, myčka vypustí vodu,pak má snahu se napustit,čerpadlo běží,ale nenapustí se. Napouštěcí hadice je origo s aquastop. Je možné že by byl špatný ten ventil na napouštěcí hadici? Co když myčka nádobí Crohn ukázala chybu E? Musíte najít dešifrování ikon a pokusit se problém vyřešit.


Je vybavena samodiagnostickým systémem a odstraňuje poruchy. Degradovaná guma na tlačítku se promáčkla a zablokovala tlačítko timeru tak, že po zapnutí počítaval čas do stále dokola. Sundal jsem přední kryt, uvolnil jsem mikrospínač, vyčistil vše kontoxem a gumu vyztužil. Zkontrolujte tlak přívodu vody. Túto chybu viete odstrániť tak že nahnete umývačku riadu tak aby voda z prepadovej vane.


Návo pakliže o pár listech takto můžeme mluvit, toto chybové hlášení neuvádí. Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. Možná blokovány filtry, jak je uvedeno výše.


Jinak tento kód poruchy by mohlo naznačovat zablokované vypouštěcí čerpadlo. Myčka nevypouští správně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky