čtvrtek 31. března 2016

Čištění interiérů aut české budějovice

S maximální péčí a preciznosí provádíme kompletní čištění interiérů automobilů osobních a užitkových. Dále provádíme rozleštění autolaku, drobné opravy a ochranu. Přesnou cenu se dozvíte ještě před zahájením čištění.


Minimální hodnota objednávky (minimální účtovaná sazba u podlimitních zakázek) je 5Kč. Mimo jiné patří mezi naše služby ruční mytí karoserie, bezkontaktní mytí.

Poskytujeme mytí karoserie studenou vodou, ruční mytí, pastování, vysávání a tepování interiéru, čištění kůže a plastu, chemické čištění disku kol a mnoho dalších služeb. Využijte našich výhodných nabídek mycích programů GRUNT, GRUNT PLUS,LUXUS,MASÉR,TOP, nebo si objednejte čistící úkony i jednotlivě. Provádíme čištění interiérů vozidel, oživování kůže, luxování, mytí oken a vnitřních hran. Nabízíme vyklizení celého vozidla, jeho provonění, čistění veškerých plastových, dřevěných a kovových částí interiéru, dále rohožek a stropu na sucho i mokro. Sundaváme staré dálniční známky.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Služby Poláková, FL Cars, Ladislav Viktorin LadVik,. Myčka Mladé MYČKA ČESKÉ BUDĚJOVICE - MLADÉ ruční mytí automobilů a čištění interiérů : Kategorie.

Ruční mytí aut a ruční čištění interiérů vám zaručí šetrnou péči o každý kousek vašeho auta. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Nejdražší na čištění je lidská práce. Když je provedete sami, vždy ušetříte. V závislosti na velikosti plochy koberců a na rozsahu čištění (sedačky a další zařízení) Vás čištění zapůjčeným strojem vyjde třeba jen na zlomek ceny.


To vše při vyšší kvalitě. Prověřené firmy na Čištění auto interiérů a recenze zakázek z vašeho okolí. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Ruční mytí karoserie včetně podběhů, rámů dveří a prahů, disků kol, vysušení karoserie, luxování interiéru včetně zavazadlového prostoru, tepovaní koberce podlahy, čalounění sedadel, výplní dveří, čalounění stropu a vyčištění pásů, čištění a konzervace vnějších i vnitřních plastových částí.


Ulepená přístrojová deska, zbytky jídla a drobky na podlaze, bílé šmouhy od potu na sedačkách – jestli takto vypadá vnitřek vašeho auta, pak neváhejte a využijte našich služeb. Tyto přípravky obsahují antistatické přísady, které na plastech vytvoří povrchovou vrstvu, která zabraňuje rychlému usazování prachu. Zpravidla jsou tyto místnosti v sousedství mycí linky.


Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. Kompletní vnitřní vysátí interiéru včetně kufru - suchou cestou, ošetření prahů a rámů dveří, ošetření vnitřních plastů, leštění přístrojové desky, čištění a leštění oken a zrcátek, tepování interiéru včetně kufru - mokrou cestou, provonění parfémem. Budějovice , Český Krumlov, Třeboň a okolí.

Prodej osobních a užitkových vozidel, výkup, protiúčet, leasing nebo úvěr, sjednáváme havarijní a povinné ručení. Naše autopůjčovna zde nabízí krátkodobé i dlouhodobné zapůjčení všech našich aut z vozového parku půjčovny aut Travelcar. Nabízíme pronájem od osobních malých aut , přes luxusní manažerské vozy, SUV, terénní, minibusy až po dodávky a užitková auta. Kompletní čištění interiéru mokrou cestou Časová náročnost 3-hodin, závisí na síle znečištění vozu ( např. zvířecí srst a silně znečištěná pracovní auta).


Mytí a sušení vozu -tlakové mytí vozu s aktivní pěnou, následný rychleschnoucí vosk, sušení karoserie a rámů dveří. Ať už potřebujete uklidit nepořádek po řemeslnících, provést předvánoční úklid bytu nebo hledáte někoho kdo by pravidelně uklízel společné prostory ve vašem domě, tak jsme tu pro vás. Katalog firem KDOMITOUDĚLÁ. CZ je jednoduchý, přehledný pomocník, který vám pomůže najít službu Čištění , mytí aut , čištění interiérů aut ve vašem regionu.


Buďte informováni jako první, zašleme vám e-mail, když Luboš Čížek - opravy automobilů,pneuservis, čištění interierů zveřejní novinky a akce. Nechcete své auto svěřit do péče strojům?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky