čtvrtek 6. června 2019

Trubicka na likerove spice

V tomto videu najdete návo jak si špičku připravit doma a troufám si říci, že. Na piškoty používám ten nejmenší. Mouku, kakao, cukr a vodu smícháme a dáme asi na čtyři minutky povařit.


Při vaření, asi na stupeň mícháme, aby se nám směs nepřipálila. Samé sa nám to bude zužovať a keď už je to dosť vysoké, potiahneme do boku a samé sa nám to odpojí.

Ahojte dievcence cukrarocky rada by som vas poziadala o radu. Oficiální video Společnosti SEMIX PLUSO, spol. This feature is not available right now. Please try again later. Nastriekas male buchticky velkost asi ako vacsia stara korunácka na plech pokrytý papierom.


Potom pokracujes v postupe ako som rozpísala. Polievam tak ze mám hrniec s cokoládou zoberiem si naberacku a spachtlu na tu spachtlu.

Kupón BONUS môžu využiť všetci zákazníci, ktorí v našom obchode minimálne už raz nakupovali v minulosti. Najskôr si pripravíme piškóty. Zľahka spolu zmiešame tuhý sneh z bielkov a žĺtkovú hmotu a pridáme zvyšnú múku so zlatým klasom. Pomocou vrecka striekame na papier buflery a pečieme pri 1stup (alebo 1- 160) podľa toho, ako silno vám rúra pečie.


Bielky vyšľaháme s dvomi tretinami cukru na tuhý sneh. Obe peny spolu zľahka spojíme a primiešame preosiatu hladkú múku s krémovým práškom. Na plech pokrytý mastným papierom striekame malé kôpky veľkosti € a upečieme do zlatova. Obidve hmoty spolu zľahka spojíme a primiešame preosiatu múku (zvyšok) s krémovým práškom. Dáme na mírný oheň a za stálého míchání uvaříme hustou kaši, kterou odstavíme a ihned přidáme na kousky nalámanou čokoládu (g).


Míchaním ji rozpustíme. Dáváme pozor, aby se hmota nepřipálila - vaříme cca pouze minuty. Můžete si hmotu připravit i večer a pracovat s ní na druhý den. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.


Jendorázový sáčok 30cm.

Upozorňujeme, poštovné na dobírku je o dražší než poštovné platbou převodem přes účet! Cukrářské špičky na zdobení, špičky se sáčky, jednorázové sáčky a protiskluzové sáčky KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU. Dôležité upozornenie: Dierka na boku likérovej špičky sa Vám nesmie upchať, musí trčať zo sáčku, nakoľko cez ňu je nasávaný vzduch do dutiny samotného koláča. V prípade, že sa Vám upchá krémom, alebo aj len vreckom, nie je možné vytláčať koláče. Troubu předehřejte na 180°C.


Do žloutku přidejte 50ml vody a pudink. Smíchejte se sněhem a cukrem a přidejte mouku. Směs nastříkejte na plech do tvaru koleček o průměru 4cm. Pečte na plechu vyloženém pečicím papírem cca minut dorůžova. Mila Meg, klobuk dolu pred tebou.


Nadstavec na vyrobu spicov mam doma asi 5rokov, no zatial som nenasla odvahu, hoci peciem vsetko od buchiet az po rezy, torty, laskonky… Od starsej pani, ktora tieto spice vyrabala na objednavku vsak mam pre teba radu. Likerove spice recepty, ktoré budete milovať. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vraj vtedy su to origos likerove spice , ked je tam, ale necitit ju.


Vtedy sa dost vykrucaju. Podla mnatie kominiky padaju kvoli tomu, ze hmota je prilis makka, akoby pustena. Treba to dat cele do chladnicky alebo na chladne miesto. Buflery sú piskotky pod spice.


Mozno niekomu pomoze ;-) 5vajec 100gr kr. Umyjeme metlicky a vyslahame bielka so zvysnym cukrom. Zltka dame do bielok, pridame muku a zamiesame. Striekame na papier s hladkou spickou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky