pátek 11. prosince 2020

Žebřík do koupelny na elektriku

Elektrický topný žebřík neslouží jen jako koupelnový radiátor, je vhodný jako praktický sušák ručníků. Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny , je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny ? Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík.


Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít teplo v koupelně v přesně nastavený čas.

Vyberte si rychle podle parametrů na FAVI. Vytápění koupelny : radiátor, žebřík , či podlahové topení? V pamätiPodobnéPreložiť túto stránku31. Logicky bych řekla, že žebřík bude levnější, ale prý tomu tak není, je to pravda?


Buď pouze na elektriku , nebo pouze jako radiátor a nebo kombinovaný. Cena topného žebříku do koupelny. Nejlevnější jsou běžné bílé topné žebříky.


Elektrické topné žebříky do koupelny za nejlepší ceny na trhu.

Máte topný žebřík doma? Napište nám do diskuze, jak jste s ním spokojení. Topné žebříky do koupelny.


Jedná se o ocelová trubková tělesa s elektrickou topnou vložkou, určená k pevné instalaci na stěnu převážně do koupelen - vhodné k sušení ručníků, osušek i jako zdroj tepla. Najít prodejnu Projektový konzultant Grafický návrh koupelny Koupelna na kl. Elektrická rohož vám také zvýší podlahu jen o pár milimetrů, takže si ji můžete nechat namontovat i do koupelny , kde jste původně o podlahovém vytápění neuvažovali.


Výhodou moderního podlahového vytápění je například to, že si můžete dopředu nastavit, kdy a na jakou teplotu si podlahu vyhřejete. KD-E 450x960mm 300W topné žebříky rovné. Radiátor stačí pouze zapojit do elektrické sítě (220V). Koupelnové radiátory (neboli koupelnové žebříky) se vyznačují charakteristickou konstrukcí z ocelových trubek nejvíce připomínající právě žebřík.


Koupelnová otopná tělesa nejsou určena pouze do koupelen - perfektně se hodí také na WC nebo do kuchyňských prostor. Nejmodernější a nejvyužívanější vytápění koupelen je pomocí topných žebříků, které jsou nejčastěji zavěšeny na stěně koupelny. Pro koupelny spojené se toaletou se mohou zakoupit topné žebříky, které mohou být ukotveny do podlahy a slouží k optickému oddělení WC od zbytku koupelny.


Tento žebřík je vhodný do každé koupelny díky fungování na elektriku , vodní i vodní ohřev. Trubkový radiátor se zaoblenými rohy také splňuje bezpečnostní požadavky. Kromě uvedených odstínů dodáváme radiátory lakované do barev ze vzorníku RAL nebo dle individuáln.

ER 4x 7mm koupelnový topný žebřík. Elegantní a subtilní vzhled koupelnového žebříku spojený s funkcí sušáku a topidla dodává koupelně komfort a pohodlí s příjemným teplem. Nabízíme modely klasické, vyloženě designové i retro žebříky. U lakovaných radiátorů je na povrch nanesena prášková barva.


Chromové radiátory se nejprve poniklují a posléze se vkládají do chromové lázně, kde je pomocí el. Stále větší zájem na trhu vytápění i vybavení koupelen je o nerezové koupelnové radiátory. Nerezové koupelnové radiátory budou vždy výrazným prvkem Vaší koupelny.


Pro vyznavače lesklých předmětů a odlesků světla zde máme kategorii chromované koupelnové radiátory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky