čtvrtek 4. března 2021

Zavesny vesak na dvere

S univerzálním věšákem získáte odkládací prostor pro vaše oblečení! Ideální do koupelny, do kanceláře nebo do ložnice. Dveře se stále dají bezproblémově otevírat i zavírat. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro.


Zavesny vesak na dvere 3produkt ů. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Bílý věšák na kabelky se zavěš. Závěsný věšák na dveře Timelife 31x13cm kov.


V katalogu nemáme podrobnější informace o zavesny vesak na dvere. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Zavěste na horní hranu dveří a získáte praktické úložné místo na župany a tašky.


Kombinujte s dalšími výrobky ze série ENUDDEN. Díky svému diskrétnímu vzhledu se hodí k jakémukoli vybavení, vytváří další prostor v hale, ložnici nebo koupelně. Sušák na ručníky od značky Timelife vhodný k zavěšení za dveře ušetří spoustu místa. Není třeba žádné složité montáže, během okamžiku máte sušák rovnou připravený k zavěšení mokrých ručníků a koupelnových doplňků. Porovnání cen zavesny vesak na dvere , srovnání cen zavesny vesak na dvere na portálu HLEDEJCENY.


Detailní popis produktu. Praktický věšák na oblečení je vyroben z chromu. K dispozici je háčků.


Chcete vědět, zda je cena 1Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Koupelnový stojan na všechny vaše osobní věci, šampóny, mýdla a kosmetiku. Lze ale použít i do šatny, ložnice a do dalších pokojů, kde chcete mít vše na očích.


Porovnání cen vesak na dvere zavesny , srovnání cen vesak na dvere zavesny na portálu HLEDEJCENY. Popis: Prodám praktický věšák z leštěného kovu, se třemi směrově stavitelnými háčky, který se bez šroubování instaluje pouze nasazením na dveře. Stačí jej pohodlně zavěsit na dveře a hned používat.


Je z ocelové konstrukce v bílé práškové barvě a disponuje praktickými háčky z nichž jsou prodloužené. Závěsné věšáky na dveře se využijí v každé domácnosti, ať máte byt malý nebo velký, pro dívky, slečny, ženy, dámy se hodí vždy. Koupit jej můžete v obchodním domě Ikea. Věšák na dveře závěsný.


Závěsná věšáková lišta s háčky přesně padne k nasazení na horní okraj dveří. Materiál - extra pevný plast spolehlivě udrží velké množství svršků v předsíni, koupelně nebo v ložnici. Zavěšená lišta nijak nebrání zavírání dveří.


Instalace je pouhým zavěšením, bez nutnosti vrtání, šroubování. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky