čtvrtek 25. března 2021

Zvonkohra shanti

Shanti zvonkohra (Shanti wind chimes) je neobyčejný hudební nástroj. Její zvuk je jemný a velice příjemný. Má jedinečný křišťálový zvuk. Každý kus je velmi pečlivá mistrovská ruční práce z Pyrenejských hor. Magický jednorožec 1Kč.


Přírodní svíčka Mandala 1Kč. Vedle klasických zvonkoher Koshi a Shanti a větrných zvonkoher Svaram, vám přinášíme novou krásnou kolekci úžasných zvonkoher nejproslulejšího světového výrobce z USA. Najdete u nás nádherně znějící zvonkohry nejrozličnějších tvarů, ladění a velikostí.


Výška s rámem cca m, šířka cca m. Nezapomenutelný zážitek ze zvuku. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Jsou to ručně vyráběné zvonkohry z francouzských Pyrenejí s krásným barevným mramorovým designem a jsou zdrojem harmonizujících tónů v různých laděních. Zen, to není moudrost, je to skutečnost taková, jaká je. Zen neznamená žít s očima zavřenýma před realitou tohoto světa. Kráčíme sami, s očima doširoka otevřenýma, nejsme na nikom závislí a zůstáváme celiství. Jejich krásné libozvučné vibrace, souznění a harmonie vás prozáří vně i uvnitř.


K dipozici v mnoha laděních i barevných variacích. Včetně našich krásných originálních krabiček, obalů a stojanů. Tato krásná barevná zvonkohra se závěsnými lankami, které jsou obklopené lasturami mušle Capiz (perleť).


Při větru se krásně rozehraje mírovým zvukem. Krouživých pohybem se rozezvučují. Každá zvonkohra má osm kovových tyčinek, které jsou přesně laděné. Koshi zvonkohra je nejen zvonkohra , ale i hudební nástroj nabízející melodie rezonující s vibracemi čtyř elementů: OHNĚ, ZEMĚ, VODY, VZDUCHU. Zaphir Shanti Original.


Uvnitř každé zvonkohry je tónů naladěných tak, že ve vzájemné hře vytvářejí radostnou, klidnou a příjemnou atmosféru. Nástojem můžete hrát sami a nebo dovolit větru. Zvonkohry Shanti jsou legendární zvonkohry známé již řadu let.


Pocházejí z Francouzských Pyrenejí a vynikají bohatými alikvótními tóny a léčivými vibracemi. Jemný až třpytivý zvuk zvonkoher se spojuje s tajemnem, ale také s radostí a nespoutaností. Udělejte si ze svého domova místo, které bude plné harmonie klidu. Stačí jen nepatrný pohyb a rozezní se krásná hudba. Tvorcom Koshi zvonkohry je francúzsky umelec Kabír.


Jeho prvé zvonkohry, predávané pod názvom „ Shanti “ (v preklade „mier“), mu poskytli viac než ročnú skúsenosť a úspech. Hra je velmi jednoduchá. Zvonkohru nejlépe rozezníme jemným pohybováním a točením, držíme-li jí v ruce. Po sestavení jsou tyčinky pečlivě vyladěny tak, aby se vylepšila interakce tónů a podtónů do kruhového harmonického toku melodie. Jakákoliv barva zvonkohry lze.


Zvonkohra Koshi je malým vibračním terapeutickým nástrojem. Koshi zvonkohra je autentický hudobný nástroj, originálny výtvor vysokej kvality, ručne vyrobený v dielni na úpätí Pyrenejských hôr. Sú považované za najkrajšie znejúce zvonkohry na zemi. Vypočujte si ukážky a vyberte si intuitívne, že ktorá.


Anděl s křišťálovým srdcem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky