Hlavním kladem je možnost využití na indukci. Vnitřní povrch výrobku je potažen nepřilnavou vrstvou. Ta zaručuje, že nikde neulpí zbytky jídla a snadné čištění, pro něž je možné použít i slabý proud tekoucí vody. Pánev rychle reaguje na změnu teploty a potřebuje jen kapku tuku.
Má čtyři oka, takže na pánvi můžete dělat čtyři kousky zároveň.
Od ostatních produktů se liší hlavně tím. Jak vybrat nejlepší pánev ( na smažení, grilování, na palačinky, WOK, indukci )? Každý kdo už připravoval různé druhy jídel ví, že jen tak nějaká pánev v domácnosti rozhodně nestačí. Záleží totiž nejen na velikosti a hloubce dna pánve, ale především na použitém materiálu. Pánve na indukci musí mít magnetické dno, jinak nebudou na sporáku vůbec fungovat.
Pro sklokeramickou desku doporučujeme pánve se silným dnem, nebo rovnou ty indukční. To zajistí, že se vám pánev ani při plném výkonu sporáku nezkroutí. Potřebujete nové hrnce, které se budou hodit na indukci ?
Zatímco v případě ostatních typů sporáků lze použít téměř jakékoli nádobí, při vaření na indukci je třeba volit nádobí pečlivě. Pokud nevíte, jak vybrat pánev na palačinky, je nejlepší si ji chytnout do ruky. Tak zjistíte, jak se vám s ní bude manipulovat. Rozhodně by pánev měla mít nepřilnavý povrch a okraje, přes které se snadno dostanete s obracečkou.
Pokud pánev na palačinky nechcete, můžete si pořídit třeba palačinkovač. Navíc jídlo se na povrchu vařiče nepřipaluje, neboť jeho povrch je téměř studený. Díky tomu je také vaření na indukci bezpečnější např. Za nevýhodu se označuje nutnost použit nádobí vyrobené z magnetických materiálů.
Nabízíme pánve na indukční desku různých velikostí i zaměření (lívanečník na indukci , grilovací pánev , pánev wok, pánev na palačinky atd.). Není vhodná každá pánev na indukci. Je nutné mít speciální indukční nádobí. Pánev na indukci má zesílené dno z nerezové oceli nebo tzv.
BAF BLACKLine pánve pro rychlé vaření na všech druzích ohřevů včetně indukce a trouby -ideální do myčky. Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí.
Díky čemu je pánev vhodná na indukční sporáky?
Je totiž tvořena z kvalitní oceli. A právě ocelové pláště a speciální ocelová dna jsou podmínkou k tomu, aby pánev na indukci fungovala. Kromě odolné oceli je tato pánev vybavena speciálním nepřilnavým povlakem, díky němuž se jídlo na pánev nepřichytává. Titanové pánve na indukci jsou od německého výrobce AMT Gastroguss.
Indukční titanová pánev. Pánve jsou vhodné kromě indukčního sporáku, tak i na zapékání do trouby (umělohmotné rukojetě a skleněné poklice jsou odolné do 2°C). Některé typy titanových pánví na indukci máme také ve variantě s odnímatelnou.
Keramická, litinová, na indukci nebo teflonová pánev …? Možností je mnoho, výběr záleží jen na vás! Všechny pánve na smažení z naší nabídky jsou z kvalitních materiálů od předních výrobců, a v myčky nádobí je snadno a bez vaší námahy udrží v dokonalé čistotě. Na všechny typy sporáků včetně indukce. Titanová pánev na indukci s nízkým okrajem pro přípravu palačinek. Nevíte, jaká je nejlepší WOK pánev ? Přehledné srovnání, vítěz testu, nejprodávanější modely.
Připravíte si na ní čerstvou zeleninu, kousky pikantního masa, tofu, ale také oříšky a nejrůznější šťavnaté omáčky. Pro běžné užití jsou ideální nerezové pánve s nepřilnavým povrchem, na kterých pečete zdravě, za použití minimálního množství tuku. Dobrá pánev je zákla a proto věnujeme vývoji pánví mimořádnou pozornost.
Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.