pátek 18. prosince 2015

Odizolovací kleště weidmuller

V nabídce jsou rovněž testery, zkoušečky a měřící přístroje. Kleště odizolovací ) Hodnocení produktu:. Flexible and solid conductors with PVC, Teflon (PTFE) and silicone insulation No damage to the conductor thanks to specially shaped blade No splicing of single conductors Blade. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Nože se přizpůsobí automaticky na Ø kabelu. Nožové kazety lze vyměňovat.

WEIDMULLER najdete a porovnáte na Srovnanicen. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. S integrovaným řezačem.


Termín dodání ve dnech: 9. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Přeskočit na konec galerie s obrázky. Weidmüller STRIPAX PLUS 2.

TME, to je přes 8pracovníků, kteří poskytují odbornou pomoc ve všech etapách procesu objednávání. Nově přehlednější a rychlejší. Nastavitelná odizolovací délka. Precizní tvar nožů zamezuje poškození kabelu a umožňuje bezproblémové odizolování izolačního materiálu s obtížným opracováním.


Nože ve tvaru V se přizpůsobí automaticky na Ø kabelu. WEIDMÜLLER - TME Czech Republic s. Dvojitě izolované kabely mohou být odizolovány ve dvou krocích bez nutnosti zvláštního nastavení. Nedochází ke splétání jednotlivých vodičů. Prohlédněte si naši nabídku. S velmi přihodnými cenami, akreditovanými výrobky a kvalitním servisem, není žádné překvapení, že jsme celosvětově známí jako jeden z nejlepších dodavatelů produktů.


Ihned k dodání ks okamžitě k dodání Artikl již není dostupný Available in 1-working days Available in 4-working days Available in 1-weeks Momentálně není skladem Cena z. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


ElektromaX prodejna Nivnická 218. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Doručení následující den!

Check Out Top Brands on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažen í. Nářadí pro snadné odstranění izolace kabelů. Odizolovací nástroj, Pružné a pevné vodiče s izolací bez obsahu halogenů, mm? Nástroje a nářadí pro odizolování kabelů a vodičů.


Automatické odizolovací kleště pro všechny běžně používané kulaté kabely v oblasti solární techniky. VlastnostiDíky 5-stupňové jemné seřiditelné regulaci lze také bez problémů odstraňovat vícevrstvou izolaci solárních kabelůIntegrovaný postranní nůž max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky