úterý 8. ledna 2019

Potisk shakeru

Potisk sportovních lahví. Hlavní výhodou zakázkových lahví je možnost potisku po celém obvodu a to až barvami. Navíc je možné k láhvi také doobjednat infusér pro vložení ovoce, plastový shaker nebo textilní poutko, které lze také potisknout.


Minimální odběr těchto láhví začíná již na kusech s dodacím. Na obou stranách potisk Czech Virus Army.

Měřící stupnice uvedena na straně shakeru. Instrukce: Abyste se vyhnuli hrudkám a lepení prášku na strany, přidejte nejprve vodu a až následně prášek. Uzavřete shaker a mixujte alespoň sekund.


Shaker nerez, reklamní potisk i bez. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Plastový hrnek na nutriční nápoje.

Fitness plastové hrnky se šroubovacím víčkem. Dobrý den poptávám dodání a potisk fitness shakerů. Za nabídky předem děkuji. Použité materiály šejkru ADAPT jsou vzhledem k potravinám intaktní a splňují ta nejtvrdší kritéria. Sycené nápoje před použitím promíchejte a zbavte bublinek!


Technický popis: obje7ml potisk značky ADAPT obsahuje sítko a šroubovací uzávěr Bez obsahu BPA. Vytvoř si vlastní potisk online, rychle a levně. Trička, mikiny, hrnečky, batohy, zástěry atd. Vlastní potisk nikdy nebyl jednoduší. U nás vyhledáváte produkty z více internetových obchodů najednou.


Krásný design a skvělé rozmíchané suplementy. Kompletně rozebíratelný pro výborné vyčištění. Klasický shaker se šroubovatelným uzávěrem, který zajistí tekutinu před protečením. Látky metráž na jednom místě?


Nabízíme látky v metráži pro každou šikovnou švadlenku nebo krejčovou, kterou baví šít a tvořit pro sebe i své blízké např. Ideální dárek pro sportovce či outdoor nadšence.

Nejširší výběr, vysoce kvalitní potisk a příjemné množstevní slevy. Tipy na dárky pro celou rodinu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Můžete si tak prakticky vyberte látky podobných. Na výběr máte z velkého množství vzorů, dezénů a barevností.


Uvnitř shakeru nechybí sítko a speciálně tvarovaná kulička, která napomáhá lepšímu rozmíchání nápoje. K balení je přiložena nádoba na prášek nebo tablety, kterou v případě potřeby jednoduše přišroubujete ke dnu šejkru. Ocelový hrnek do shakeru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky