středa 8. dubna 2020

Zahřívací gelové polštářky do kapsy

Zahřívací polštářky Vám pomohou od zimy či od bolesti. Teplý polštářek Vás v kapse příjemně zahřeje, rovněž zmírňuje bolesti kloubů, svalů břicha atd. Hřejivé polštářky Tempish jsou určeny k prohřívání kterékoli části těla, kde působí proti bolesti. Já osobně tyto gelové polštářky vlastním již 4tvrtým rokem a jsou bezva.


Aktivaci provádím tím že nejprve zkrystalizované polštářky prolámu pak vložím do kastrůlku a dám polštářek tak aby byl položený napustím vlažnou vodu až je vastně potopím a na sporáku pomalu zahřívám a občas s polštářkem pohnu v této lázni až do rozpuštění do gelové hmoty. CHERRY DO KAPSY - Pitou. Pytlíček Pitou je mezi našimi hřejivými polštářky trpaslíkem. Jeho velikost je navržena tak akorát do dlaně nebo do kapsy. Mít tak v každé kapse jeden!


Lidl nabízí v akci hřejivé polštářky , které jsou ideální do kapsy bundy nebo do kalhot. Každý polštářek hřeje až minut a lze ho použít až tisíckrát. Teplo se aktivuje stisknutím polštářku, pro uvedení do výchozího stavu stačí hřejivý polštářek z Lidlu vložit na pár minut do vroucí vody. Polštářky se dělí na jednorázové a opakovatelně použitelné. Po ohnutí kovových destiček začne krystalizovat solný roztok a polštářky vydávají po dobu asi jedné hodiny příjemné teplo až °CC.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybavte se nahřívacími polštářky , které vás zahřejí v jakékoli situaci.


Promáčknutí plíšku uvnitř tekutiny způsobí jeho zahřívání až do teploty asi 50°C-50°C na dobu minut. Velký výběr nahřívacích polštářků za nízké ceny právě teď. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Tyto hřejivé polštářky jsou vhodné do rukavic nebo kapsy. Poskytují velmi uklidňující teplo, které můžete mít kdykoliv po ruce.


Délka hřejivosti je až hodin. Maximální teplota je °C. Aktivují se při kontaktu se vzduchem. Hřejivý minipytlíček je trpaslíkem mezi ostatními polštářky , jeho velikost je navržena tak akorát do dlaně nebo do kapsy , na zimních procházkách Vám poslouží jako hřejivý poklad.


Mini polštářek je praktickou alternativou ke gelovým polštářkům do kapsy , nemusíte ho však složitě převařovat, stačí jen pár vteřin v mikrovlnce a zase sálá hřejivé teplo. Aukro Lékárna a zdraví Ostatní. Děti, starší a handicapované osoby by měly používat polštářky pod dohledem. Trpíte-li cukrovkou, zvýšenou citlivostí pokožky, problémy oběhového systému, artrózou, revmatem, při těhotenství či v případě jakýchkoliv pochybností konzultujte použití s lékařem.


Ahoj, koupil jsem si hrejici gelove polstarky. Jeden jsem na zkousku aktivoval, hral moc pekne. Chtel jsem ho reaktivovat, dal dle navodu na min. Ovsem po vytazeni z vody zacal gel pomalu opet sam krystalizovat, do dvou hodin z nej byla opet tuha hmota.


Mate s tim nejake zkusenosti?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky