čtvrtek 14. ledna 2016

Dzem z brusinek

Z brusinek , které jsou známy hlavně svými protizánětlivými, dezinfekčními a močopudnými účinky si můžeme také připravit domácí brusinkový džem. Přidejte šťávu, kterou pustily brusinky, hrsti plodů a 1ml vody. Půl hodiny zvolna vařte, až směs zhoustne. Domácí bramborový chléb - Jedna z variant na chutný domácí chléb z hladké mouky, brambor a droždí.


Pokličkový chleba s olivami a škvarky - Pod pokličkou v troubě upečený chleba ochucený olivami a škvarky, ke konci pečení dopečený odklopený, pěkně dozlatova. Hrníčkový recept bez vážení!

Brusinky propláchneme, vsypeme do většího hrnce, zasypeme cukrem. Vlijeme vodu, přidáme me pomerančovou kůru a koření. Vše vaříme na mírném ohni do zhoustnutí. Jakmile začne hmota rosolovatět, vyndáme z ní koření a plníme do čistých uzavíracích skleniček.


Ze severoamerických brusinek , jedinečná chuť, velmi zdravá, obsahuje mnoho cenných látek pro organizmus. Brusinkový džem je základ pro každodenní ranní stolování. Doporučujeme ji podávat ke zvěřině, kde vyniká svou jemně kyselou chutí.


Marmeláda z čerstvých brusinek recept Domácí marmeláda z čerstvých brusinek je výborná k lívancům, vdolkům, na celozrnné pečivo, ale hodí se i ke svíčkové omáčce.

Darbo brusinkový džem Wild Preiselbeeren Darbo džem z divokých brusinek. K výrobě džemů Darbo se používá pouze čerstvé ovoce a tím pádem zaručuje plnou, kvalitní ovocnou chuť produktů, a dostatek vitamínů. Do kołyski - Dżem Żyj z całych sił I uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen Cię nigdy więcej nie obudzi Teraz śpij Niech dobry.


Udělejte si brusinkový džem ze sušených brusinek. Tento recept jsem vymyslela, když jsem nakoupila na svíčkovou a až doma zjistila, že jsem nekoupila brusinky. Naštěstí tyhle brusinky chutnají skoro stejně, takže byla večeře zachráněná aniž bych musela zpátky do obchodu. Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů.


Marmeládu z čerstvých brusinek vaříme na mírném ohni, za občasného míchání necháme probublávat asi - minut do zhoustnutí. Ještě teplou marmeládu přendáme do sklenice a uzavřeme. Takto připravený džem z čerstvých brusinek s kousky bobulek podáváme jako přílohu k sladkým moučníkům, masu a omáčkám. Plody brusinek jsou velice zdravé, obsahují množství minerálů (železo, vápník, draslík) a vitamínů (A, E, C). Džem je vyroben ve Švédsku z brusinek z prvního třídění, tzn.


Má vysoký obsah ovoce, ale vzhledem k menšímu obsahu cukru není tak sladký a má výraznou brusinkovou chuť i vůni. Rybízový džem ala brusinky recepty, které budete milovat. Když byla úroda brusinek , vyráběla se z nich vynikající marmeláda granátové barvy a báječně sladkotrpké chuti. Je příjemně nasládlý (není přeslazený) s výraznou chutí i vůní brusinek.


Hodí se k mnoha pokrmům (masa, sýry, svíčková, jogurty,.) nebo i jenom tak k mlsání bez ničeho.

Jestli jich máte aspoň kg, kupte si prostě Gelfix 1:a kilo cukru. Postupujte podle návodu na Gelfixu a nemůžete nic zkazit. Možná bych větší část brusinek rozmačkala a po chvilce varu přidala zbytek (tak 2-hrsti) celých plodů, aby to nebyl jenom rozvařený protlak.


Výběrový džem s kousky brusinek , granátově červené barvy a báječně sladkotrpké chuti se hodí k namazání na pečivo, palačinky, ale rovněž výborně doplňuje zvěřinové paštiky a studená masa. Skvěle se také hodí k sýrům, nebo ke klasickému použití při servírování svíčkové omáčky. I když se vám jich nepodaří nasbírat velké množství, můžete si z nich připravit třeba džem k masům nebo sýrům, velmi jednoduchá a dobrá záležitost. Džem z lesních brusinek extra 450g Z důvodu přetrvávající situace způsobené opatřeními kolem koronaviru a jí vyvolaném zvýšení poptávky po našem zboží, a také z důvodu složitějšího způsobu dodávek ze skladů v Německu, Vás prosíme o trpělivost při vyřizování Vašich objednávek. Kompot z brusinek se bude hodit nejenom ke svíčkové.


Všechny informace o produktu Džem Via Delicia Džem z lesních brusinek 1g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Via Delicia Džem z lesních brusinek 1g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky