středa 13. dubna 2016

Skleničky na přípitek pro novomanžele

Skleničky pro novomanžele. Máme pro vás jeden dobrý tip: na slavnostní přípitek se skvěle hodí svatební skleničky , na nichž budou vygravírovaná jména novomanželů. Svatební přízdoba na skleničky pro novomanželký přípitek v. Sváteční sklo pak zůstává jako krásná památka na svatební den.


Ideální na svatební hostinu.

Kód: KSZSklad: Není skladem. Dárková saténová krabička na peníze 19Kč. Dárkové pouzdro s květinami - bílé 19Kč.


Broušené skleničky , hrnky, půllitry přímo dle Vašeho vkusu na přání. Souhlas s cookie a zásadou ochrany osobních údajů. Na přípitek při hostině jsme měli tyto, samozřejmě si je necháváme a budeme používat.


A taky jsme jako dar dostali celou sadu sklenic na víno (tvarově podobné obrázku od kristynar) s gravírovaným naším monogramem na té stojné části. Taky krásné, zařizovali nám je kamarádi.

Nádherně propracované a jemné svatební skleničky s luxusním zdobením ve vintage stylu s krajkou a květem. Určené pro slavnostní přípitek. Dle doporučení výrobce není vhodné tyto sklenice umývat v myčce na nádobí. Vždyť, která svatba by se obešla bez novomanželského přípitku. Křišťálové sklo a ruční pískování jmen a data svatby ze sklenic dělá jedinečný dárek nejen pro novomanžele , ale třeba i pro rodiče.


Přípitky na svatbách by neměly být vážné a příliš zdlouhavé, měly by spojovat minulost, současnost a budoucnost, popřípadě vyjadřovat jednu z těchto etap života novomanželů. Postačí pár milých vzpomínek na společně strávené chvíle, zažertování pro odlehčení atmosféry a požehnání novomanželům. Na svatební přípitek můžete použít námi nabízené svatební skleničky. Dárky pro snoubence a novomanžele.


Stylové skleničky pro Váš svatební přípitek. Standardní i na míru Vám vždy. Od úplně jednoduchých až po ručně malované. Zobrazuji všech výsledků.


Nabízím ks svatebních skleniček na přípitek pro novomanžele. Tyto skleničky jsou laděny do stále oblíbenějšího přírodního stylu. Barvička stuh na přání :) Vše sladím do stylu a barvy Vaší svatby.


V této kolekci můžete ještě najít knihu hostů, polštářek pod prstýnky, likérové skleničky.

Také je to milý dárek a poděkování za účast pro vaše hosty. Krásně propracované skleničky na novomanželký přípitek s předchystanými svatebními motivy s možností doplnění jmén, datumem vaší svatby, které vám rádi k tomuto velkému dni vypískujeme zdarma. Na skleničky se obvykle pískuje jména novomanželů a datum svatby. Cena za set- ks skleniček.


Vhodné také jako svatební dar! Skvělý doplněk svatební tabule. Vratná kauce U tohoto produktu je v případě pronájmu vyžadována vratná kauce ve výši € 1. Pak stačí pozvednout skleničky a připít!


Nikdy by se však nemělo zapomenout na to, že přípitek na svatbě má být od srdce, a proto i když zapomenete připravený text, srdce vás povede. Podívejte se na vzor svatebního proslovu, který jsme pro vás připravili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky