úterý 7. června 2016

Konvektomat do domácnosti cena

Jak vybrat konvektomat. Nejprve se zmíníme o tom, proč si vlastně pořídit do domácnosti nebo komerčních prostor konvektomat. Co vám takový krok přinese a jaké jsou hlavní výhody tohoto zařízení. Na to bude samozřejmě navazovat několik podrobnějších parametrů. Tím hlavním bude představení systému pro vytváření.


Jestliže tedy hledáte nový model pro svůj zavedený provoz a neobsluhujete stovky hostů za večer, jste na správné místě.

Cena se odvíjí od toho, za jakým účelem chcete daný konvektomat používat. Nejdražší modely jsou pro velké provozy s mnoha strávníky. Cena : výhodou tohoto zariadenia je cena , kde obstarávacia cena novej pece sa pohybuje niečo cez 5eur a použitej okolo 2eur. Díky několika možným typům konvektomatů Vám zajistíme, že právě tento přístroj Vám bude nenahraditelnou pracovní silou.


Určitě nemá smysl mini konvektomat zabudovat do kuchňské linky. Jeho význam ve Vaší kuchyni zdůrazníte, když si ho instalujte jako technologický solitér. Odporúčaná predajná cena je uvedená vrátane DPH.


Před použitím této funkce je třeba dát potraviny spolu se všemi přísadami do sáčku, odsát vzduch a sáček zatavit – k tomu využijete buď vakuovou zásuvku, nebo vám postačí i levnější varianta, kterou je vakuovačka.

Poté sáček stačí vložit do parní trouby a zvolit funkci vakuového vaření. Pokud i vy patříte mezi ty, kdo propadli hrncům a vařečkám, pak vaší pozornosti rozhodně neunikl konvektomat – multifunkční kuchyňské zařízení pro přípravu těch nejlepších pokrmů. Cena konvektomatu pro domácnosti není nijak vysoká.


Samozřejmě cena profesionálních konvektomatů je mnohem vyšší a pohybuje se v řádech desítek až sta tisíců korun. Nevíte si rady, co v konvektomatu vařit. Můžete si pořídit konvektomat bojlerový.


V jeho bojleru se tvoří pára, která je pak vpouštěna do konvektomatu. Další typ konvektomatu je nástřikový, nebo-li injekční. Konvektomatů pro domácnost existuje několik druhů.


Pára se vstřikuje do konvektomatu přes topné těleso. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Medzi hlavné výhody tohto zariadenia patrí polyfunkčnosť, ekonomika, efektivita, senzorické vlastností finálneho.


Elektrický konvektomat AOS061ECA Air-. V bojlerovom konvektomate sa ponorí výhrevné teleso do vody, z čoho následne vznikne para. Keďže ide o vyššiu technologickú náročnosť, produkt je o niečo drahší.


Druhým typom je nástrekový konvektomat.

Para vzniká pri výstrekoch kvapiek vody na dýzu. Aj keď je cena nižšia, pri príprave jedla vzniká vyššia spotreba vody. Vzhledem k tomu, že konvektomat byl ještě donedávna součástí pouze profesionálních zařízení, je ho na trhu menší množství než ostatních spotřebičů. Nicméně mezi prověřené výrobce patří Gastro, Unox, Retigo, Hendi aj.


Bohužel díky jeho omezenému zastoupení na trhu tomu odpovídá i vyšší cena. Domácí konvektomat lze snadno převážet na chatu a pod. Jídlo z domácího konvektomatu je chutnější a šťavňatější.


Vaření v domácím konvektomatu je recept na spokojenou rodinu. Pomalé vaření je nyní trendem mezi zdravými a efektivními metodami vaření. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jídla připravovaná v konvektomatu jsou chutnější a zdravější, protože se připravují za přesně řízených podmínek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky