úterý 22. srpna 2017

Konvektomat princip

Konvektomat vaří šetrným způsobem. Zvláštní kapitolou v oblasti výhod konvektomatů je samotný princip vaření, pečení nebo smažení v horkém vzduchu, páře, nebo jejich kombinaci. Při pečení s regulovanou vnitřní vlhkostí prokazatelně dochází k menším váhovým úbytkům masa a to při zachování křupavé kůrky. Jde spíše o profesionální kuchyňské náčiní, se kterým jste se možná doposud ani nesetkali. Ti, kdo jej znají, tak moc dobře vědí, že tento gastronomický výrobek pojí přednosti parní a horkovzdušné trouby.


Jak vybrat konvektomat. Pokud se držíte hesel: životní styl, rychlost a jednoduchost, neměl by ve vaši domácnosti chybět konvektomat. Jídlo se připravuje za pomoci páry. Tím nedochází ke ztrátě váhy masa, ani vitamínu v zelenině.


Dalším plusovým bodem, který nahrává koupi přístroje, je jednoduchá a rychlá příprava. Ako si ale správne vybrať z veľkého neprehľadného množstva dostupných modelov? Díky technologii DualSteam se potraviny připravují šetrně a rovnoměrně. Navíc máte k dispozici rozmanité. Co je to konvektomat pro domácnost.


Zařízení připomíná klasickou nebo mikrovlnou troubu, která kombinuje princip horkovzdušné trouby s parním zařízením (pára je do prostoru vpravena přímo přes topné těleso). Zdeněk Pohlreich na veletrhu INTECO předvede, jak také může naše gastronomie vypadat, když se správně skloubí kvalitní a čerstvé suroviny, jednoduchá příprava a moderní technika. S pokrmem před a po tepelné úpravě manipulujeme zavážecím vozíkem, díky němuž ušetříte další čas (a peníze!).


To, že dokáže nahradit klasickou troubu, gril, fritézu. Vďaka technológii DualSteam budú potraviny pripravené šetrne a rovnomerne. Okrem toho máte k dispozícii rôzne funkcie rúry na pečenie, ako je horný a spodný ohrev.


Obzvlášť robustný a silný vysávač na suché vysávanie pre profesionálnych užívateľov s optimálnymi ergonomickými vlastnosťami, ktorý bol skoncipovaný špeciálne pre potreby hotelov, gastronomických zariadení, upratovacích firiem a maloobchodu. KONVEKTOMAT VELIKA PROMO AKCIJA! Multifunkcionalna konvekcijska pećnica neophodna svakom ugostiteljskom objektu koji se bavi sa pripremanjem i posluživanjem hrane, slastica, ili pekarskih proizvoda.


AKCE LETÁK White week sale - Akce platí pouze do vyprodání zásob nebo do 13. Vaření v parní troubě je zdravé a uchová nám spoustu živin a vitaminů. Ale pro vepřovou s knedlíkem to není, ušklíbne se český strávník, který nedá dopustit na propečenou kůrčičku.


Včetně křupavé kůrčičky. Princip takové přípravy má tři velmi jednoduché kroky. Vhodit očištěnou a nakrájenou zeleninu do vroucí slané vody a krátce povařit na skus. Zeleninu rychle vylovit a šokově zchladit ve velkém množství ledové vody.


Znovu zeleninu prohřát libovolným způsobem, ale až těsně před podáváním. Please select your country to continue to the website. Tato parní trouba splňuje předepsané bezpečnostní předpisy. Ne-odborné používání však může vést k poranění osob a věcným ško-dám. Než parní troubu uvedete do provozu, přečtěte si pozorně návod k obsluze a montáži.


Přístroj je k dodání v různých velikostech ohřevného prostoru a nabízí funkci horký vzduch plus nebo i další provozní režimy. Máte vybrané filtry: parni konvektomat. Unikátní technologie, která umožní v troubě o objemu l upéct, ogrilovat, uvařit v páře, využít nastavené recepty a to vše s dokonalým výsledkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky