pátek 15. září 2017

Anděl kostým návod

Ovšem pořádný návod na to, jak ušít kostým anděla, by vám měl ukázat zejména tu nejdůležitější část celé masky – andělská křídla! A právě ty jsme si pro vás připravili dnes. Co by to bylo za adventní čas bez andělíčka strážníčka. Nemusíte kupovat drahé kousky - máme pro vás několik jednoduchých návodů, jak si ho vyrobit sami.


Co si na sebe vzít, jestliže chcete jít za anděla? Vyberte si andělský kostým správné velikosti, respektive bílé andělské šaty. Pokud nejsou jejich součástí andělská křídla, pak nezapomeňte vybrat správná péřová andělská křídla. Na závěr si napište několik drobných doplňků, kterými můžete kostým dozdobit.


Stejně jako na čelo, i na ruce a obličej můžete domalovat barvou na kůži malé hvězdy. Zkuste si namalovat drobné pihy ve tvaru hvězd nebo jen drobné tečky, které vaši tvář ozvláštní. Anděl - jak si připravit masku anděla. Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout.


Objednávky standardně přijímáme a budou vyřízeny po této nepříznivé situaci. Nevinný vzhled dodá kostým anděla všem malým slečnám. Dětský kostým anděla využijí nejen na Mikuláše, ale také třeba na maškarní ples, kde mohou v bílých šatech se zlatým zdobením zazářit jako princez.


Nabízíme extra levné ptákoviny, masky na karneval, karnevalové kostýmy, nebo srandičky. V našem online obchodě naleznete širokou nabídku kanadských žertů, vtipných dárků a ptákovin pro muže i ženy. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Anděl kostým návod

Fungujeme na 1 - Eshop je v plném provozu! Z důvodu koronaviru jsme museli od 15. Osobní odběr nabízíme stále v našem skladu v H. Preferujte bezhotovostní formu platby kartou nebo banko. Nabízíme super levné ptákoviny, masky na karneval, karnevalové kostýmy, nebo srandičky. Pokud se bude jednat o jednorázové použití na karneval, můžeme vybírat z nejlevnějších kostýmů, pokud bychom uvažovali o každodenním využití.


Součástí tohoto andělského kostýmu jsou sexy šaty a křídla. Je vhodný jako maškarní kostým , nebo jako karnevalový kostým. Proto můžete tento kostým využít i pri této. Nejlepší v Čechách Internet obchod maškarních kostýmů. Prodej doplňků na karnevaly a maškarní plesy.


Kostým obsahuje čelenku se. Mezi ostatní kostýmy, které si u nás můžete půjčit, patří třeba kostým Adama, arabského šejka, kovboje, mafiána nebo batmana. Stačí si jen vybrat outfit, o kterém jste vždy snili a zcela jistě oslníte na maškarní party. LaurFun - kostým i doplňky pro každou párty či karneval! Křídla nejsou součástí kostýmu.


Pravěk, pralidi a neandrtálci, PartyKostym. Dámský kostým anděl s křídly. Nejoblíbenější pánské karnevalové kostýmy. Jak dlouho vařit artyčok.


Anděl kostým návod

Pánský kostým pirátský první důstojník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky