pátek 15. září 2017

Fasada imitace dreva

Tato přirozeně vypadající úprava fasády je velmi oblíbenou kreativní úpravou. Vytvorte vzhľad dreveného obkladu na vašej fasáde pomocou omietky Baumit CreativTop. Kombinácia rôznych druhov omietky a farby prináša nekonečné možnosti stvárnenia. Ihned po nanesení nátěru jej začneme mírně navlhčenou houbou patinovat.


Tak docílíme věrohodné imitace s texturou dřeva.

Tak dajte kameň, alebo betónové listely, alebo len inú odsadenú farbu fasády. Z rovnakého dôvodu drevo nedávam, no nedával by som imitáciu dreva. Výhodou oproti skutočnému drevu je, že sa vzhľad fasády nemení vplyvom počasia, ako by tomu bolo v prípade použitia skutočného dreva.


Dekoračné omietky s imitáciou dreva sú dokonalé riešenie úpravy fasády moderných bytových domov, komerčných objektov aj rodinných domov. Drevená fasáda časom degraduje pôsobením. Drevoplastovej fasádne profily Timbermax sú výrazným krokom vpred nielen v oblasti eliminácie nedostatkov dreva pri použití v exteriéri, ale aj v priblížení sa vzhľadu pravého dreva , konkrétne exotických drevín, ktorých vzhľad výborne zapadá do európskej aj našej architektúry, oživuje a zdôrazňuje výnimočnosť stavby.


Drevo imitujúci obklad z vibroliatého betónu. Táto imitácia dreva na stene vyzerá skutočne dobre a masívne.

Drevopanel je dostupný v rúbkach a 25mm. Pri použití jednej hrúbky získate rovnú pohľadovú stenu, pri kombinácii hrúbok, zhruba v pomere (15mm) : (25mm) bude obklad na stene štrukturovaný. Na fasádní profily, které budou opatřeny nátěrem (ať už lazurou nebo nátěrem krycím), se používá většinou klasický smrk, který má sám o sobě průměrnou schopnost odolávat vnějším rozmarům počasí, ale v kombinaci s ochranným nátěrem je to již velmi kvalitní řešení. Patříte-li k milovníkům litého pohledového betonu, ukážeme Vám možnost jak si vytvořit imitaci litého betonu s pomocí speciální betonové omítky. Ve videu se dozvíte jak betonová.


Fasádní technika známá jako zkamenělé dřevo - imitace roubení umožňuje reálný trojrozměrný vzhled původních starých trámů, vytvořený přímo do vnější nebo i vnitřní omítky. Trojrozměrná napodobenina, vymodelovaná přímo do fasády, vytváří dokonalou fikci struktury skutečného dřeva. Jak může vypadat rychlá a levná dřevěná fasáda? Povrchově neupravované smrkové desky, obyčejný kotvící materiál a jednoduchá montáž. Další videa najdete na w. Váš prodejce fasádních materiálů a realizátor zateplení fasád.


Používá se na omítku, polystyrén, OSB a Cetr. Imitace dřeva, Dřevoflex OL 5 Wenge světlý. Obkladové panely ze dřeva a imitace dřeva z betonu. Obklady jsou vyrobeny z přírodních dřevin jako bříza, smrk, apod.


Obklady lze montovat vodorovně či svisle, v nabídce jsou imitace dubu s vícevrstvou strukturou nebo integrovanou kontrastní spárou ( je součástí panelů, odpadá dodatečné spárování obkladu) nebo například obklady s výraznou strukturou smrku v různých odstínech, jež imitují barevné namoření dřeva.

Nebo jste někdo vyzkoušel novou fasádu ceresit-visage s imitaci dřeva ? Velmi jemnozrnná omítka pro vytváření imitace textury dřeva na fasádě. Silikonová omítka Weber. Máme navrhnutý drevený obklad na časť domu na fasáde, cca. Zo štandardnej vzdialenosti nerozoznatelné od dreva , až na druhý.


Pokud se tedy rozhodnete. Dřevo je krásný ekologický materiál, je ale nezbytné dodržet určitá pravidla, která jsou zárukou dobrého výsledku. Dřevěná fasáda – rošt, úprava a montáž.


Montáž dřevěné fasády je pro truhláře, tesaře nebo i zručného kutila vcelku jednoduchá věc. Vzhľad betónu Imitácia dreva Imitácia kovu Imitácia tehly Sklenená mozaika Ostatné kreatívne úpravy Prírodný vzhľad fasády ľahko dosiahnete pomocou materiálov imitujúcich drevo. Táto prirodzene vyzerajúca úprava fasády je veľmi obľúbenou kreatívnou úpravou.


Kč za rozměr 10x cm. Speciální betonová směs, ze které se výrobky imitace dřeva vyrábějí, je celoprobarvená doplněná o chemické přísady, díky kterým jsou výrobky mrazuvzdorné a zabraňují výkvětům. Díky ruční výrobě a patinování se dosáhne dokonalých. Klient, představenstvo bytového družstva, měl tři základní požadavky zadání: 1. Betonová imitace dřeva díky složení, zhutnění a probarvení betonové směsi jsou tyto dílce mrazuvzdorné a téměř nenásákavé vodou.


Vytvarování i barevné provedení těchto prvků je totiž dokonalou napodobeninou věkovitého, léty a povětrností vytráveného dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky