středa 10. dubna 2019

Steaková sada

Vhodnost použití i na pizzu či jiné druhy masa. Speciální sada steakových příborů Deluxe z ušlechtilo oceli od firmy Weber je povinností pro každého, kdo si rád dopřává hovězí steaky. Sada obsahuje příborů.


AMEFA 12dílná sada steakových příborů. Ostří vyrobené z kvalitní nerezové oceli si hravě poradí se šťavnatým steakem i zeleninou a rukojeti z odolného kompozitního materiálu polywood odolají vlhkosti i času. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Príbory majú leštený povrch, sú bezšpárové a dobre padnú do ruky. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo kuchyně. Nôž na steak s extra ostrou čepeľou je vhodný na krájanie obľúbených steakov a taktiež na všetky druhy mäsových jedál.


Ergonomicky tvarovaná rukoväť padne skvele do ruky. Všetky výrobky sú v jednoduchom a elegantnom prevedení. Ideální sada pro milovníky steaků a grillovací sezóny. Rozkrojte steak, maso nebo filet jedním precizním řezem – přesně a chutně. Mělo by se vždy jednat o kompaktní celek, který spolu ladí jak materiálem, tak i po stránce designu.


Příbory není dobré kupovat samostatně. I proto je výhodnější pořídit si domů rovnou celou sadu příborů. V ní by neměly chybět polévkové a čajové lžíce, jídelní nože a. Dick z unikátní série Premier Plus je určena pro opravdové znalce a milovníky vaření, kteří si potrpí na exklusivní kvalitu.


Nože z této jedinečné série jsou ukovány z jednoho kusu oceli, perfektně vyvážené a ergonomicky tvarované. Velká steaková sada Portofino Black box, se kterou uříznete úplně všechno: od vysokého steaku až po vepřové koleno. Zbrusu nová souprava luxusních příborů na steaky vyrobená z ušlechtilé oceli.


Deluxe sada příborů Weber obsahuje celkem šest příborů (nůž a vidlička) z ušlechtilé oceli. Speciální německá ušlechtilá ocel s vysokým obsahem legujících prvků. Jednoduchá práce díky optimální vyváženosti nožů.


Tradiční kvalita, dlouhá životnost. WUSTHOF sada CLASSIC Extra ostrá čepeľ steakových nožov je nutnosťou nielen pre rezanie steakov, ale aj pre všetky druhy mäsových pokrmov. Steakové příbory, LuxuryTable. Každý nôž je kovaný z jedného kusu špeciálne tvrdené vysokouhlíkovej ocele na zabezpečenie vynikajúcej pevnosti.


Jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů, díky kterým nabízí dlouholetou životnost, v prvé řadě je ale kladen důraz na jejich design. Nůž se silným a tenkým ostřím. Používá se k nakrájení steakových filet a lehce grilovaného masa s malou námahou. Weber steaková sada Deluxe – ks, ušlechtilá ocel.


Obsahuje vidlici a nůž z velice kvalitní nerez oceli. Určená predovšetkým pri servírovaní steakov. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky