čtvrtek 4. dubna 2019

Geis čas doručení

Vybavili jsme naše řidiče novou aplikací pro plánování doručení balíkových zásilek, která využívá geocoding adres. Vážení zákazníci, aktuální informace ke koronaviru sledujte v sekci Novinky zde. Zde můžete nalézt odpověď na svůj dotaz a ušetřit tak čas. SMS a e-mailové avízo v den doručení s upřesněním času doručení. Tyto možnosti doručení můžete zadat, jakmile od GLS obdržíte e-mailovou nebo textovou zprávu s informací o neúspěšném pokusu o doručení.


Před provedením pokusu o doručení Vám dá GLS vědět o předpokládaném tříhodinovém časovém okně, ve kterém budedoručení probíhat.

Alza garantovala doručení v předem stanoveném termínu. Neproběhlo a opět mi nikdo nic neřekl. Doručení na původně uvedenou adresu – Vy si vyberete den.


Nový pokus o doručení se neprovádí. Je otevřená pro všechny e-shopy, které chtějí nabídnout svým zákazníkům možnost vyzvednutí zásilky v čase a místě, které jim nejlépe vyhovuje. Jsme součástí nadnárodní logistické skupiny Geis se sídlem v německém Bad Neustadtu. Avízo príde v predstihu, tak že váš zákazník bude mať čas sa na príjem zásielky pripraviť, alebo zavolať vodiči a dohodnúť iný čas doručenia.


Ak si napriek tomu prajete, aby vodič príjemcovi vašej zásielky pred doručením zavolal, zvoľte pri objednávaní prepravy službu Telefonické avízo.

Kuriér z inej spoločnosti nemá problém mi zavolať, že nestihne dohodnutý čas od-do, lebo ostal visieť v zápche. Chápem, keď o tom viem, viem sa zariadiť aj ja a dohodneme sa. GEIS by mal venovať asi viac energie na vyškolenie svojich zamestnancov, čo je telefón a na čo sa používa a ako sa má správať ku svojim zákazníkom.


Datum odeslání Hmotnost Z. Geis Vám doručí Vaši zásilku již následující pracovní den po odeslání z našeho skladu. Vám přibližný čas doručení , výši dobírky a další případné náležitosti. Níže naleznete podrobnější informace týkající se této možnosti doručení Vašeho zboží. Zkontrolujte stav doručení Vašeho balíku za použití online aplikace GLS TrackTrace.


Zadejte číslo balíku, které Vám sdělil odesílatel – pokud tak neučinil, požádejte ho o něj. Ověřte si, zda nemáte oznámení o zásilce, které řidič GLS zanechává při prvním neúspěšném pokusu o doručení. Zásilku si zde můžete vyzvednou během následujících dní.


Tuzemské balíky se dostávají na své místo určení obvykle následující pracovní den. V Evropě je zpravidla standardní čas doručení do sousedních zemí až hodin a do téměř všech více vzdálených zemí až 1hodin. Uvedené časy jsou informativní a nejsou garantovány.


Pokud Vám nevyhovuje čas doručení uvedený v SMS zprávě, je nutné neprodleně kontaktovat řidiče na uvedeném telefonním čísle a domluvit se s ním na dalším způsobu a čase doručení. V případě dvou neúspěšných pokusů doručení , bude zásilka automaticky vrácena zpět odesílateli. Standardní čas doručení je následující pracovní den po vyzvednutí.

Příjemci zásilky je zaslána SMS zpráva s informací o odesílateli, čísle zásilky a dobírce. Poté je příjemce předem telefonicky informován o době doručení , eventuálně se upřesní termín a místo doručení. Výnos výrobku na Vámi určené místo. Dodání zásilky na konkrétní adresu a místo určení, které si při doručení zvolíte sámi (např. byt, kancelář, garáž, apod.).


U doručení o víkendu závisí čas doručení zásilky na vytíženosti dopravce a trase kurýra. Pokud není zakoupena služba MALL Comfort - Komplet nebo MALL Comfort - Dodání do patra , probíhá doručení zásilky pouze za první uzamykatelné dveře. Geis Parcel poskytuje dva pokusy o. Změnit čas a místo doručení. Sledovat na mapě, jak se kurýr blíží a kolik adres mu zbývá.


Přidat si záložní adresu nebo přesměrovat balíček do výdejního místa. Přístupové údaje do aplikace od nás dostanete SMSkou a e-mailem. Ani jednou se řidič nedostavil (2x byla vypsána doba, kdy si pro to má přijet), nekomunikoval, neodpovídal, až jednou večer volal zpět ještě dotčen, že jsme mu volali a snažili se ho kontaktovat, lhal a nakonec jsme se dozvěděli, že Geis ten svoz sám stornoval, že prý nikdo nebral telefony, když se mě několikrát snažili kontaktovat.


V den doručení vám také pošleme hodinový interval, kdy balíček doručíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky