pátek 26. července 2019

Mlýnek na maso porkert 8

Pamatujete ten spolehlivý litinový mlýnek , kterým mlela vaše babička ořechy na vánoční cukroví? Umelou maso , ale i cibuli, housku i další zeleninu a ovoce. Nezbývá než ho zkusit a můžete si pochutnávat na domácí sekané, hamburgru, tataráku či paštice.


Mlýnek na maso porkert 8

Náhradní díly lze rovněž získat prostřednictvím našeho e-shopu. Tento mlýnek opravdu mele a vyrábí se již více než 1let. Můžete jej znát z domácností vašich babiček, je stále stejně kvalitní a robustní. Je vyrobený z jakostní šedé litiny a povrchově upravený silnou vrstvou potravinářského cínu. Mlýnek má certifikát o zdravotní nezávadnosti.


OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Základem je robustní tělo z šedé litiny. Ochranu povrchu zajišťuje silná vrstva zdravotně nezávadného potravinářského cínu. Hledáte mlýnek na maso , který vám vydrží několik let? Našli jste starý mlýnek , ale chybí vám k němu řezná deska (kolečko), nůž (křížek) nebo některá z částí strojku?


Mlýnky mají certifikát zdravotní nezávadnosti, jsou povrchově upravené silnou vrstvou potravinářského cínu. Mimořádně vysoká životnost. Porkert Čep šneku na mlýnek na maso Porkert č. Mletí je snadné a jednoduché. O pár let později přivedli na svět výrobek, který nás proslavil a za který jsem na ně pyšný.


Bytelný litinový mlýnek na maso. Zájem o něj byl i za oceánem. Bez ručního mlýnku na maso se v kuchyni neobejdete.


Zvláště milovníci domácích huspenin a zulců by se tak bez mlýnku na maso neobešli. Jedná se o principiálně jednoduchý mechanický strojek. Vyrobený z jakostní šedé litiny povrchově upravené potravinářským cínem.


V balení řezná deska s otvory o průměru mm. Máte rádi domácí sekanou, hamburgery nebo lasagne? Kromě masa pomele také česnek, zeleninu, ovoce nebo strouhanku.


O vánocích na něm připravíte i oblíbené vanilkové rohlíčky - stačí dokoupit nástavec. Díky litině je robustní a má dlouhou životnost. Podívejte se na video a sdílejte jej.


Podělte se o vlastní zkušenosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jaký mlýnek na maso se vám bude hodit? Při výběru berte ohled zejména na to, jak často ho budete používat.


Pro občasné mletí masa v menším množství postačí masomlýnek ruční. Pro častější využití ovšem už zvažte mlýnek na maso elektrický. Klasický mlýnek na maso z jakostní šedé litiny je povrchově upravený silnou vrstvou potravinářského cínu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky