pátek 26. července 2019

Kebab reteta

Combine the garlic cloves and salt in a pestle and mortar and smoosh to a paste. Combine with a tablespoon of the spice mix, the red pepper paste, parsley stalks and minced lamb. Knead the meat in the bowl using your hands, as if you are kneading bread dough.


Reteta culinara KEBAB din categoria Sandviciuri. Leave the kebab to cool a little, then unwrap the foil.

Place back on the tray and brown under the grill or with a blowtorch. Place on a board and carve into thin slices. For full doner mode, you can hold the kebab up with a roasting fork or metal skewer and carve. Spun ca este cel mai gustos in primul rand datorita felului in care a fost gatita carnea. Un gratar numai cu lemn si carnea prajita cat mai aproape de carbuni.


Cartofii am ales sa-i fac in untura. Tip the mince into a large bowl, add the garlic, spices and seasoning and mix with your hands until smooth. Mod de preparare: Amestecă ceapa, zeama de lămâie, linguri de ulei şi condimentele într-un blender.

Am vazut la draga mea Ruxy aceasta reteta si tare mi-a placut. Eu sunt o mare fana a pieptului de pui, dar imi place sa fie gatit cu gust, sa nu fie uscat si fad. Cum aceasta reteta mi-a facut cu ochiul, am si pus-o repede in practica. Shaorma de pui e unul dintre cele mai populare preparat de tip fast food.


Gasim sute de shaormerii doar in Bucuresti, insa o varianta de casa e mereu binevenita. Stiu ca voi ati asteptat-o foarte mult si ca mi-ati cerut-o in nenumarate randuri, insa pentru ca nu aveam o reteta buna de lipii pentru shaorma, am amanat-o. Betele de frigarui le tinem jumatate de ora in apa rece, inainte sa asamblam kebab -ul.


Scoatem carnea de la frigider, infingem bucatele pe betele de frigarui. Ungem o tigaie grill cu putin ulei si il punem la incins. Cand s-a incins, punem kebab -ul de pui si reglam focul potrivit. Le rumenim pe toate partile, apoi le scoatem pe un platou.


Pieptul de pui se fierbe, se dezoseaza si se taie in fasii subtirele. Se caleste in putin ulei pentru min. Method If using wooden skewers, cut to fit your griddle pan and soak them in a tray of water to stop them burning. Put all your kebab ingredients into a bowl and use your clean hands to mix everything together really well.


Cover with clingfilm, then pop into the fridge for minutes, or longer if you want the flavours to get a bit more intense.

Preparare Shish kebab de pui. Se taie pulpele bucati pentru frigarui (cam in 3-bucati fiecare pulpa). Se amesteca toate ingredientele pentru marinata, adaugandu-se ulei doar cat marinata sa fie mai lichida, sa dilueze pastele de rosii si ardei. Shaorma facuta-n casa, reteta simpla, facuta cu friptura rece, ramasa de la gratar sau cu piept de pui-curcan, pregatit in minute. O reteta simpla si gustoasa, care poate fi consumata si in diete gen Rina, Dukan, low carbs.


Iar pentru ca totul sa fie mai usor, aveti la final si reteta video de shaorma, unde am explicat totul detaliat si pas. Cu de toate sau numai cu ce vrei tu, shaorma poate fi facuta chiar la tine acasa, cu ingrediente carora le stii provenienta. Ce-i nesanatos in reteta de hamburger?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky