středa 11. září 2019

Kuře s bramborem v remosce

Tématické fráze: kuře s bramborama v remosce kure v remosce kuře s bramborem v remosce kuře pečené v remosce kure z remosky kuře s brambory v remosce pečené kuře v remosce remoska recepty kure v termosce kuře s bramborem kuře remoska kuře na bramborách v remosce recepty z remosky jak připravit kuře k pečení v remosce recept. Tématické fráze: kuře pečené s brambory pečené kuře pečené kuře s brambory pečené kuře s bramborama kuře na bramboráku kuře pečené kuře s bramborama v remosce recepty na za pečené kuře s brambory pecene kure v celku pečené kuře recept pečená kuřecí stehna s bramborem kuře se zelím pečené dohromady kure pecene. Pečené kuřecí stehna s bramborem v remosce recepty, které budete milovat. Dělala jsem dnes k obědu a bylo to moc fajn, jen kuře bylo zespoda hodně bílé, jak leželo v bramborách a šťávě, tak se neupeklo. Do hrnce jsem přidala ještě žampiony vcelkua pekla jsem hodiny a pak ještě na gril, i tak bylo maso akorát udělané, kdybych pekla kratší dobu, nebylo by hotové.


Kuře zbavíme kůže a naporcujeme.

Každou porci dostatečně potřeme česnekem a vložíme do připravené remosky. Pecene kure v remosce recepty, které budete milovat. Nádivkou naplníme kuře a dutinu břišní zašijeme nebo upevníme jehlami. Kousky omyjeme a necháme okapat. Kuřecí řízky pokrájíme na menší kusy, osolíme opepříme, přidáme nastrouhaný nebo rozetřený česnek, lžíci oleje a promícháme.


Necháme v talíři odležet. Jehličky rozmarýnu nasekáme a poházíme s nimi připravený pokrm. Podlijeme vývarem nebo vodou tak, aby byly brambory z části pod hladinou.

Budete-li péct krkovici se zeleninou v troubě, hlídejte si množství tekutiny v pokrmu, aby se nepřipálil. V remosce se to nestane, tam je odpar tekutiny mnohem menší. Dobrý den, také ráda peču v chleba v remosce , ale dneska jsem byla nucena vrazit ošatku do lednice, honem zapnout troubu s litinovým hrncem a modlit se, aby těsto nepřekynulo.


Remoska je k nezaplacení. Těsto kyne ve velké ošatce tak na kilo a více a já jsem zjistila, že nevím, jak jej dostat do remosky, ošatka je větší než velká remoska, takže nasadit nelze. Stehýnka omyjeme, osušíme, osolíme a posypeme kořením. Vložíme je do remosky a olejem pomažeme stehýnka s brambory. Nesmí to být ke konci, aby bylo stehýnko křupavé.


Zapečené smažené kuře s bramborem. Vykostíme spodní část stehna, trochu naklepeme a osolíme. Pro mě je to klasika, se kterou jsme vařili ještě na naší staré chalupě. Honzovy buchty v remosce. Ovocný koláč z remosky.


Margot buchta z remosky. Tématické fráze: pečené kuře na zelí kuře pečené na zelí kuře na zelí pecene kure kuře na zelí v troubě kuře na kysaném zelí s brambory kuře na zelím v troubě kuře pečené v zelí pečené kuře na zeli s bramborem pečene zeli pečené kuře na zelí a slanině kuře na zelí a brambory kuře kysané zelí kuře na zelí v remosce kuře a kysané zelí pečene maso na. Kuřecí stehna pečená v remosce s mini brambůrkami, cherry rajčaty a česnekem. Očištěné kuře naporcujeme na menší díly, osolíme, opepříme, pokmínujeme a položíme do pekáče na oloupané menší brambory (nové brambory stačí vydrbat kartáčkem), které jsme posypali drobně pokrájenou cibulí, nasekaným česnekem a očištěnými pokrájenými houbami, které jsme si předem spařili v horké vodě a scedili.


Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.

Recept je zařazen do kategorie Kuřecí maso. Výborně chutná s novým bramborem nebo dušenou rýží. Na druhou stranu je to maso dietní, takže je vhodné i při redukci váhy a díky jeho neutrální chuti je velmi oblíbené u dětí. Pokud z něj ovšem chcete uvařit dospělácké jídlo, je potřeba tu lehce fádní chuť doplnit něčím výrazným a zároveň se postarat o to, aby maso nebylo suché.


Potom je osmah­neme na oleji v nízké remoskové míse po obou stranách. Na ně pak poklademe oloupané a na plátky nakrájené broskve, obložíme plátkovým sýrem, posypeme nepatrně mletou sladkou paprikou a necháme v remosce , dokud se sýr nezačne tavit. Podáváme s ope­čenými bramborami nebo hranolky a se zeleninovým salátem. První kuchařka nejúspěšnější české foodblogerky Kateřiny Saint Germain Lustigové.


Její obsah a koncept vychází z food blogu My Cooking Diary. V kuchařce najdete receptů, které vám poskytnou inspiraci od rána do večera na jeden měsíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky