středa 21. dubna 2021

Zelmer 294 5 np

Below you can view and download the PDF manual for free. Zelmer Alexis Young 294. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. All manuals on ManualsCat. NP lub zadaj pytanie innym właścicielom produktu.


Zelmer 294 5 np

NP Electric Food Slicer, to mm, 2W - Symbio at Amazon. Read honest and unbiased product reviews from our users. Celý popis a technické parametry. NP EC prodáváme za příjemnou cenu.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZELMER 294. NP Alexis Young bílý-meruňkový. SLNP Slicing Machine by leaving a product rating.


Want to share your experiences with this product or ask a question? Please leave a comment at the bottom of the page. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. NP EX prodáváme za příjemnou cenu. Výkonný kuchyňský kráječ, který zvládne připravovat plátky o šířce - mm.


Nechybí ochrana proti náhodnému vysunutí vozíku a blokování pohybu vozíku. Nechybí možnost použití speciálního nože na krájení uzeniny, sýrů a ovoce, který však není součástí dodávky. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Zelmer 294 5 np

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. NP - Comanda si rezerva online pe Flanco. NP в інтернет-магазині Eldorado Характеристики та Відгуки Ціна в Україні Гарантія якості Кредит та Розстрочка Оплата Частинами Швидка доставка у Київ, Львів, Вінницю, Івано-Франківськ. NP SY zaisťujú ľahké používanie.


Do modernej kuchyne neodmysliteľne patrí aj moderný krájač. Veľmi ostrý kotúčový nôž z nerezovej ocele pokrája všetko potrebné na varenie a prípravu studených mís. Hrúbku rezu si môžete zvoliť od 0- mm. Nastavitelná síla řezu.


Zelmer 294 5 np

Elegantní kuchyňský kráječ v designu Alexis Young. Ochrana před dětmi (bezpečnostní pojistka). Vysoce stabilní (kovová opěrná deska). Krájač vo výbave s táckou na nakrájané potraviny je pomocníkom pre každého, kto už nechce krájať klasickým nožom.


Prístroj má vysokú stabilitu a nechýba tu ani nastavenie hrúbky rezu. Kráječ ZELMER Alexis Young 294. NP ideálního pomocníka do Vaší kuchyně.


Zelmer 294 5 np

Je vysoce stabilní, takže se nemusíte bát převrhnutí a díky jištění taky úrazům způsobeným nesprávnou manipulací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky