čtvrtek 29. dubna 2021

Zvonkohry koshi

The complete Set of all Koshi chimes at Gaiachimes. The Koshi chimes are an authentic musical instrument. Zvuk zvonkoher Koshi má blahodárný, relaxující účinek na prostor a lidí. Používají se jak v muzikoterapií, tak v feng shui.


Zvonkohry koshi

Používáme je doma každé ráno pro hezké probouzení a každý večer před usnutím. Děti jim začaly říkat skřítečkovské kouzelné zvonečky, protože prý v nich bydlí maličcí skřítci vzdušníci, vodníčci, ohníčci a zemíci. Uvnitř každé zvonkohry je tónů naladěných tak, že ve vzájemné souhře vytvářejí radostnou, klidnou a příjemnou atmosféru a krystalický relaxační zvuk. Každý z elementů má specifické. Základní informace: Na zvonkohrou hrajeme jemným krouživým pohybem, nebo dovolíme větru, aby nás překvapil svou melodií.


Doufám, že vám tento souhrn pomůže při výběru té správné zvonkohry. Chcete-li zvonkohru Koshi jako milý dárek a překvapení, máte několik možností. Ke zvonkohrám Koshi vám nabízíme i velmi pěkný praktický obal.


Zvonkohry koshi

Své zvonkohry Koshi můžete uložit i do krásných krabiček, které je nejen ochrání a budou užitečné při jejich přenášení, ale zároveň poslouží i jako velmi příjemné a praktické dárkové balení. Na zvonkohru, na nebo na celou sadu elementů. Nebeské zvonečky Koshi. Hladivé a harmonizující zvuky a doteky těchto mistrovských nástrojů jsou nesmírně blahodárné a působivé.


Jednoznačně lze tyto zvonkohry nazvat léčivou hudbou, která přináší do vašich srdcí a domovů klid a pohodu. Použití je jak interiérové i exteriérové, avšak v případě exteriérového využití výr. Koshi zvonky jsou autentický originální hudební nástroj vysoké kvality. Vyrábí se ručně v dílně na úpatí Pyrenejí. Přesné ladění vytváří čisté bohaté tóny.


Zvonkohry koshi

Vznikají ve francouzských Pyrenejích. Tenké bambusové oválné tělo zvonkohry obsahuje různě dlouhých kovových tyček, které představují jednotlivé tóny. Koshi je výborné na použitie v muzikoterapii, ako aj pri meditačných cvičeniach. Použitie je ako interiérové aj exteriérové, avšak v prípade exteriérového využitia výrobca negarantuje životnosť.


KOSHI zvonkohry sú vhodné pre použitie doma, ako originálny darček, pre použitie v muzikoterapii, pre osoby s telesným a mentálnym postihnutím, osoby vyžadujúce si špecifický prístup, pre oblasť sociálnej starostlivosti a pod. Sú vhodné na zharmonizovanie prostredia našich domovov, škôl, škôlok a pod. Výber tohto zvuku si môžete zvoliť podľa priloženej notovej stupnice. Môžu sa použiť aj ako klasické hudobné nástroje.


Jsou známy tím, že jejich zvuky jsou nesmírně blahodárné a působivé a používají se proto velmi často také jako uklidňující či regenerující prostředek. Výroba Shanti zvonkohry byla ukončena a vznikly dvě nové firmy: Koshi a Ateliér Safír (Zaphir) Tematicky jsou zvonkohry pojmenovány po čtyřech základních živlech – Země, Voda, Oheň, Vzduch. Výborné pro použití v muzikoterapii.


Zvonkohra má osm kovových tyčinek, které. Meditační, hudební zahrady , rotační zvukové vlny aj. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky