středa 21. dubna 2021

Zigybot cena

Interaktivní robot Zigy od MaDe učí děti čas. Oficiální stránky robota Zigyho. Novinka tohtoročných Vianoc! Zigy vám tiež zmeria teplotu okolia, zaspieva a zaručene vždy dobre pobaví. Recenze a zkušenosti reálných zákazníků, kteří zakoupili model robotické hračky Zigybot.


Potrebuje ale pomoc ochotných pozemšťanov z radov vašich detí, ktoré si s týmto robotom firmy Made užijú veľa zábavy. Robot Zigy na našu planétu dorazil, aby splnil tajnú misiu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nový spot k Zigymu uvidíte v TV reklamách. Zigy byl vyslán na Zemi s tajnou misí. Pro její splnění hledá vhodného společníka, který mu pomůže s jejím vykonáním.


Z důvodu utajení Zigy vymazal veškeré. Zigybot od MaDe nově s funkcí měření času, s USB nabíjením a novým designem! Mezi dalšími funkcemi robota jsou: Měří čas a vtipně ho glosuje, měří teplotu okolí, vypráví tematické příběhy, zpívá tradiční kosmické písně, tancuje, zaznamená hlas a následně ho zkresleně zopakuje, atd. K tomu, aby ji znovu objevil, potřebuje ochotného a hlavně schopného pozemšťana, který mu se splněním mise pomůže.


Zapomeňte na těžké tašky, dlouhé řady nebo vzdychání nad žalostným stavem zeleniny. Ty nejkvalitnější a čerstvé potraviny dovezeme až k vašim dveřím. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Vypráví tématické příběhy.


Zpívá tradiční kosmické písně. Hračka je vhodná pro děti od let. StefOn Hračky - Hry - Hlavolamy. Přihlášení Nová registrace. Zaznamná hlas a následně ho zkresleně zopakuje.


Stačí, když se holky a kluci Zigyho dotknou a on jim ožije pod rukama. Buďte první kdo o nich ví. Cena dopravy Česká pošta. Zadejte svůj e-mail a nenechte si je ujít.


Zigybot cena

Recenzie a skúsenosti reálnych zákazníkov, ktorí zakúpili model robotickej hračky Zigybot. Zigymu jeden ze 17-ti příkazů, Zigy na příkaz odpoví nebo ho rovnou vykoná. Mluví a rozumí česky, měří okolní teplotu, vypráví a zpívá, tancuje, zaznamenává hlas. Dokáže sa nielen pohybovať do všetkých smerov, ale aj hovoriť a pomocou svetelných efektov dávať najavo svoj názor. KÓD VELKANOC zľava.


Máme pro vás 4výrobků, které můžete třídit podle toho, co vás zajímá: cena , výdejní místa, výrobce, věk dítěte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky