pondělí 27. července 2015

Špalek na sekání dřeva brno

Chtěla bych moc poděkovat za perfektní - velmi pevný a kvalitní špalek na štípání dřeva , který se tady v okolí Brna nedal nikde sehnat. Dřevo na topení velmi levně. Domluva ohledně termínu dodání byla přesně dodržena, cena byla podle mě opravdu velmi příznivá, protože špalek byl dovezený myslím až z východních Čech. Mám i smrkové špalky ve stejné výšce.


Nově v nabídce špalky na štípání dřeva. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka.

Získejte cenové nabídky na hodinový manžel, dřevo na terasy. Pokud je uskladněn na suchém místě. Dubový masivní špalek na štípání dřeva Kam dodáváme a kde působíme?


Vyrábíme dřevěné špalky. Ruční štípání dřeva je velice zdlouhavé a fyzicky náročné. Finský vynálezce Heikki Karna přišel s nápadem, jak sekání dřeva zrychlit a hlavně usnadnit. Díky speciální konstrukci sekery má být možné rozsekat celý špalek na úhledná polínka za pouhou jednu minutu.


Můžete se přesvědčit ve videu.

Inzerát Špalek na štípání dřeva v okrese Brno -město, cena 700Kč, od tomastunkr na Sbazar. Popis: Nabízím dubové špalky na štípání dřeva , výška metr, průměr kolem 50cm. Dřevěný špalek na štípání dřeva přírodní povrch bez nátěru: Vhodné do interiéru. Prodej masivních špalků dub, buk na štípání či výzdobu zahrady, velikost dle dohody,. Rozměr dle přání zákazníka.


Je atypicky zarovnaný do tvaru kvádru. Rovný řez skvěle odhaluje jedinečnou kresbu dřeva , která vystupuje na povrch a tím na první pohled dominuje. Hranáč, masivní špalek do interiéru, je designový doplněk i užitný předmět (stolek, sedák i podstavec pod květinu …). Bukový řeznický špalek stáhnutý nerezovým páskem. Dokonalé zpracování a slicování zabraňuje propadnutí špalku.


Vyroben z bukového dřeva. Důraz na vysušení dřeva. Náš řeznický špalek má pevnou konstrukci a je dostatečně masivní na to, aby vydržel rány těžkou, řeznickou sekerou.


Určitě vás zajímá také cena. A na kolik, že si vlastně řeznický špalek. Správný špalek na štípání dřeva by neměl být příliš vysoký.


Při sekání se postavíme rozkročmo tak, abychom si při špatně vedeném úderu chránili nohy.

Vipukirves, finská sekera rozseká celý špalek na polena. Můžeme Vám vyrobit špalek na štípání dřeva , nebo špalek který použijete na sezení v interiéru nebo ve Vaši zahradě. Dřevěné špalky můžou být jako originální dárek pro Vaše blízké. Motivy na špalku můžou být na základě Vašich požadavků (motivy zvířat, znamení zvěrokruhu atd.).


Kvalitní řeznické špalky z bukového dřeva v rozměrech 50xaž 80xse sílou desky od cm. Vynikající stabilní vlastnosti pro bezpečné sekání , porcování masa a kostí. Herold řeznické potřeby s. Na kvalitě seker nám záleží stejně jako vám. Proto všem, kdo svou nově zakoupenou sekeru Fiskars zaregistrují, nabízíme spoustu dalších výhod. Kromě toho se můžete těšit na užitečné tipy a rady, jak využít všechny přednosti sekery, a také na zajímavé.


Přeci jen je to dřevo docela měkké. Poraďte, prosím, z jakého dřeva si mám špalek pořídit, aby něco vydržel? Máte nějaké zkušenosti?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky