Likérové špice z Bolera. V tomto videu najdete návo jak si špičku připravit doma a troufám si říci, že. Mozno niekomu pomoze ;-) 5vajec 100gr kr. Buflery sú piskotky pod spice. Umyjeme metlicky a vyslahame bielka so zvysnym cukrom.
Zltka dame do bielok, pridame muku a zamiesame. Striekame na papier s hladkou spickou. Jedná se o instantní základ na výrobu kakaového tubusu likérové (koňakové) špičky,který stříkáte na bufler pomocí specielní dvouplášťové špičky.
Nastříklý tubus po naplnění likérovou náplní a uzavření vrchu potahujeme čokoládovou polevou. Pridal marta dňa 14. Oficiální video Společnosti SEMIX PLUSO, spol. This feature is not available right now. Please try again later.
Ahojte, poprosím poradíte mi? Objednala som si bolero na výrobu špicov. Ktoré sú podľa Vás lepšie, a ktoré dlhšie vydržia? Budem ich piecť na Vianoce a potom aj na svatbu.
Aj ja robim podla tohto, len tam pridam este PL lyzice sojovej muky. Vraj vtedy su to origos likerove spice , ked je tam, ale necitit ju. Vtedy sa dost vykrucaju. Jo těsto je výborný to sem i ujídala,ale mám asi nějakou divnou špičku protože tam na boku žádná dirka není. Já jsem se ze začátku bála, jak může něco tak dobré vzniknout z brambory, ale přece.
Je to sice kalorická bomba - přece tolik cukru, skoro jsem zkolabovala když jsem ho přidávala. KréZ mlieka, kryštálového cukru, vanilkového cukru a krémového prášku uvaríme hustý puding. Do vychladnutého pudingu postupne pridávame maslo a margarín a vyšľaháme na hladký krém.
Nakoniec zašľaháme kakao. Z vychlazených bílků ušleháme tuhý sníh, přilijeme k němu rozpuštěný med a dále šleháme, až sníh přestane téci a je opět pevný. Přidáme mandle, ořechy, mouku a rozpuštěné zchladlé máslo a vypracujeme hladké těsto. Rozdělíme ho na malé kousky, utvoříme z nich kuličky, zploštíme je a vytvarujeme do koleček.
Ak sa ti krem z ktorim ich tlacis zda moc riedky, tiez ho daj na chvilu do mrazaku, ale zas to neprezen, lebo to zas nepretlacis. Dáme stuhnúť do chladničky. Keď nám vzniknuté súdky stuhnú plníme ich likérom vyšľahaným s práškovou šľahačkou ( dám si do vyššej nádoby likér a postupne prisypem práškovú šľahačku, aby to bolo ako nie úplne vyšľahaná šľahačka) - nám istotu, že mi náplň nevytečie. Pomôže to,lebo pri striekaní špicov nám neutekajú z plechu. Do vrecka na zdobenie si dáme likérovú špičku a už pripraveným krémom striekame špice.
Z mléka a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink. Necháme vychladnout, pomalu do něj zašleháme máslo a po lžičkách přidáváme kakao. Vyšleháme v hustý krém.
Nyní si připravíme náplň. Vaječný koňak vyšleháme s balíčkem šlehačky v prášku. Likerove spice recepty, ktoré budete milovať. V robote s nadstavcom metlička vyšľaháme žĺtky s celým vajíčkom do peny.
Nasekanú čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli. Medzitým v menšom hrnci uvaríme z cukru a vody hustý sirup. Horúci sirup tenkým prúdom po stenách misky prilejeme k šľahajúcim sa žĺtkom a šľaháme do vychladnutia.
Zmes na prípravu likérových špicov. Zmes Bolero vymiešame s vodou a necháme odstáť. Prídáme tuk a vyšľaháme dohladka. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ak mate chut na pecenie konakovych spicov, tak mate chut aj do ineho pecenia…a ziaden mak na svete, ktory, je kupovany uz pomlety z obchodu, sa nevyrovna mletemu maku, ktory si umeliete a priamo ho pouzijete do kolacov.
No a ked nebudete mat sojovu muku a budete mliet sojovu drt, tak mlyncek na mak je to prave , co k tomu potrebujete. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.
Kupón BONUS môžu využiť všetci zákazníci, ktorí v našom obchode minimálne už raz nakupovali v minulosti.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.