úterý 31. října 2017

Elektrický lapač hmyzu heureka

Elektrický lapač hmyzu heureka

Je možné ho jednoduše postavit nebo zavěsit na řetízek, která je součástí. Lapac hmyzu elektricky - Vyhľadávanie na Heureka. Lapač hmyzu - Vyhledávání na Heureka. Hmyz je váben UV-A zářivkou a usmrcen výbojem na mřížce v lapači. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vyjímatelný spodek lapače pro snadné vysypání. Využívá světlo s ultra fialovými paprsky pro efektivní nalákání létavého hmyzu (např. mouchy, můry, moly, komáry a další) Hmyz je po kontaktu. Prístroj nepoužíva žiadne chemické náplne. Unikátní a precizně zpracovaná konstrukce zajišťuje, že jednotka má vysokou účinnost a bezpečnost s nízkou spotřebou. Bezpečnost šetrnost a účinnost, to jsou hlavní kritéria moderních lapačů hmyzu.


Samotné usmrcení hmyzu probíhá vysokým napětím na mřížkách přístroje. Mrtvá těla hmyzu padají do sběrné nádoby, která lze vyjmout a vyčistit. Slunce svítí, voda láká a. Během nadcházejícího léta se nebudete muset ohánět plácačkou, pokud si pořídíte elektrický lapač hmyzu.


Elektrický lapač hmyzu heureka

Tento způsob hubení hmyzu je. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Posledný kus za túto cenu.


LAPAČ HMYZU , POPIS: 18. Kovová mřížka okamžitě zneškodní komáry, moly mouchy a další polétavý hmyz. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Pracuje ekologicky bez kouře, chemických prostředků a jedů.


Elektrický lapač hmyzu heureka

Přístroj je vyrobený z kvalitních materiálů, má dlouhou životnost a snadno se udržuje. Provoz je ekologický, levný a účinný. K přilákání hmyzu k mřížce se používá UV zářivka. MŘÍŽKA Mřížka je tvořena dvěma holými dráty.


Ty jsou omotány okolo čtyř plastových sloupků jako na obr. Upevní se přilepením nebo zatavením. UV svetlo elektrickej lapače hmyzu môže zachyt. Hodnotenie produktu:. Skladem Cena s dopravou Filtrovat.


Zobrazuji – 60) Ardes S 30A. Poskytuje ochranu proti vosám, mouchám a ostatnímu létajícímu hmyzu v gastro provozech. Elektricky lapac hmyzu. Ardes AR6Sje ekologický elektrický lapač hmyzu a komárů Optimální způsob, jak vyřešit problém s létajícím hmyzem komáry, vosami, moly, ovády atd.


Každý rok si kupujeme lapač hmyzu do zásuvky, keďže ani sieťky nie sú 100-percentné. Vďaka nemu máme istotu, že aj keď budeme mať stále otvorené okno, žiaden neželaný hmyz sa dovnútra nedostane. Na terase máme GGT-a sme spokojní.


Keď je pekné počasie, trávime tam dosť času a komáre sa nám vďaka lapaču vyhýbajú oblúkom. Zboží již není v naší nabídce. Přístroj je díky svému rozsahu 360°účinnější než podobné přístroje, které fungují pouze jedním směrem. Pokud Vás tento přístroj zaujal, můžete se podívat na další důležité parametry v následujíc přehledné tabulce. Světelný elektrický lapač hmyzu EXOCUTOR EX bílý.


Lze zavěsit na strop, na stěnu nebo postavit na rovnou. GŽiarovka náhradní náhradná pre lapač hmyzu Straubing GS4. Spolehlivé zařízení pro kontrolu hmyzu. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Lapače hmyzu.


Elektrický lapač hmyzu heureka

ORION Repelenty, RAI Teza a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky