čtvrtek 16. listopadu 2017

Mobil pro seniory alcatel

Free Shipping Available. Konstrukce dotykových telefonů nevychází specifickým potřebám seniorům zrovna vstříc. Jsou pro ně často zbytečně složité, nepřehledné a nevhodně ergonomicky řešené. Výrobci se snaží tuto chybu napravit, a proto nabízí speciální mobilní telefony pro seniory. Je jako stvořený pro seniory nebo nenáročné uživate.


Na první pohled je zřejmá akorát jeho větší šířka, díky které se opravdu dobře drží.

Mobilní telefony pro seniory. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Jak vybrat mobil pro seniory. Pokud to myslíte s výběrem telefonu pro vaši babičku nebo dědečka skutečně vážně, následující řádky budou pro vás velmi přínosné. Pomohou vám v lepší orientaci, a především vás upozorní na zásadní parametry, které by měl mobil pro seniory vlastnit.


Ovládání Alcatel telefonů je velmi jednoduché a intuitivní.

Alcatel mobilní telefony Vám dodají dostatečný výkon pro sledování filmu či hraní her. Jednoduchý chytrý telefon s tlačítky a odladěným systémem s velkými ikonami, vhodný pro seniory, uživatele se slabším zrakem, nebo ty, kteří si potrpí na jednoduchost. Mpx, slot pro microS Bluetooth, FM rádio, SOS tlačítko, integrovaná svítilna, 9mAh baterie, nabíjecí. Klávesnice s velkými tlačítky je jako stvořená pro seniory.


Přináší také dobře čitelný barevný displej a vyniká jednoduchostí a nízkou hmotností. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Telefony pro seniory jsou díky své specializaci velmi specifickou a menšinovou skupinou na trhu mobilních zařízení.


Významnou devízou je véčková konstrukce, díky níž můžete počítat s dostatečně velkým displejem a malou klávesnicí. Ideální telefon pro seniory , bez zbytečností navíc. Má velmi jednoduché ovládání, velká tlačítka, je dobře čitelný a přehledný.


Nechybí svítilna, rádio, fotoaparát, ani oblíbený a šikovný nabíjecí stojánek pro snadné nabíjení. Na zadní straně telefonu je praktické SOS tlačítko pro případ nouze. Jeden z největších specialistů na mobilní telefony, tablety, Apple, Audio-Video a příslušenství.

Senioři u něj ocení zejména velká tlačítka, která doplňuje dostatečně velký a jasný displej. Seniorské telefony musí splňovat praktické požadavky jejich uživatelů. Telefon pro seniory by měl nést velká tlačítka, která lze pohodlně ovládat. Dále je pak velmi důležité, aby telefon disponoval čitelným kontrastním displejem, na němž se zobrazuje velký text a čísla.


Důležitá je taky dlouhá výdrž baterie a. Klasické véčko pro seniory s velkými tlačítky. Mpx fotoaparát, Bluetooth. SOS tlačítko a bezpečnostní funkce SOS Locator, slot na 32GB paměťovou kartu, fotokontakty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky