pondělí 16. dubna 2018

Pomalá svíčková

Luxusní svíčková na smetaně skoro bez práce. Její příprava je neskutečně jednoduchá. Dalo by se dokonce říct, že tahle svíčková se dělá sama. A hlavně: je naprosto fantastická! Omáčka je bez mouky, takže i pro ty, co drží štíhlou linii nebo nemůžou lepek.


Recept je podle Flo a její knížky Kuchařka pro dceru. O víkendu jsem tuhle svíčkovou vařila a sklidila jsem ovace a pochvaly, fakt dobrý recept. S pomalým hrncem Slowpot od ETY připravíte šťavnaté maso jednoduše a především zdravě. Jasně, v tom máš naprostou pravdu, co peču jednou za čas při zvláštních příležitostech je hovězí na smetaně alias svíčková – já osobně se tedy držím tvého receptu z Hovorů s řezníkem a vždycky si nesmírně pochutnáme.


Máme peče častěji a spoléhá se na Halali směs – je to pak rychlovka, ale tak trochu. Mix Play all Mix - Marie Pačesov á. Vlastní výrobna pro zpracování ryb a masa. Přímo od výrobce až k Vám.


Pomalá svíčková

Dodávky až do domácnosti nebo do práce na každé místo v republice. Pomalý hrnec Vám usnadní práci v kuchyni. Recepty pro pomalý hrnec jsou pestré a každý najde takový recept, který hledá a který snadno zvládne. Jednoduchá rajská omáčka - recept.


Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty. Připadají mi zajímavé kombinace ovoce s masem, a to českého ovoce - k tomu podlévání vínem.


Taková jídla se vařila už v 15. Navštívil jsem tuto restauraci s přítelkyní. Stoly rezervovaný asi pro cizince. Husa v pomalém hrnci recepty, které budete milovat.


Blog nejen pro milovníky pokrmů z pomalého hrnce. Najdete zde tipy, rady, recepty a doporučení, jak využít výhod pomalého hrnce na maximum. Během smažení přidáme rozvonět koření. Pokud ho tedy hodláte například péct, snižte teplotu a raději přidejte na minutách – anebo se rovnou vydejte cestou konfitu ( pomalá úprava v tuku při nízké teplotě). Taky je lepší ponechat na mase vrstvičku tuku, má-li nějakou.


Odstranit se dá vždycky. Anebo můžete do trouby, kde se maso peče, přidat hrnek či. Kuřecí stehna na sušených houbá. Jídlo příšerné, jako ze školní jídelny za totáče.


Dal jsem si guláš za 1Kč, prý 200g, tři malinké kostičky tvrdého masa, omáčka řídká voda bez chuti, knedlíky jak z polotovarů, tři tenoučké plátky a jedna patička. Za hodně peněz málo muziky. Svíčková z vepřového v PH. Sem už nikdy víc, rozhodně nedoporučuji. Já myslela, že do svíčkové se dává maso dušené přímo s tou zeleninou, to pak není vůbec vysušené.


Aspoň tak to dělá moje maminka, tradičně v papiňáku. Já se ji chystám zkusit stylem pomalá příprava v troubě v uzavřeném pekáčku, ale dost tu podleju, aby se to fakt tak dusilo. Zmatená a pomalá obsluha, svíčková s vepřovým masem, řízek s bramborovým salátem (brambory,okurkova voda, kousky cibule- viz. foto). Pomalá obsluha, mnohdy nepříjemná. Z jídel mi chutná jen svíčková , ostatní kvalitou hodně nízko, např.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky