pondělí 22. října 2018

Hnětač na těsto gastro

Hnětač těsta vám pomůže za každých okolností připravit to nejkvalitnější těsto. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Potřebujete do vaší restaurace, baru, cukrárny či jiné gastro provozovny kvalitní profi gastro vybavení? Právě pro vás jsme připravili speciální akci, díky které nyní můžete na vybrané gastro vybavení ušetřit.


Stačí, když v košíku zadáte kód slevového kupónu AKCEMIXa sleva je vaše.

Zabýváme se prodejem technologie a zařízení do provozů gastronomie a veřejného stravování s 25-tiletou tradicí, působící převážně v Ústeckém kraji, ale i po celé ČR. Hnětače těsta vám pomohou odbourat velmi namáhavou ruční práci a svým výkonem vám zajistí perfektní výsledek. Spirální hnětače těsta. Přečtěte si více informací.


Nechte pole prázdné, chcete-li najít všechny produkty, nebo vložte část názvu, chcete-li najít konkrétní produkt. Hnětač na pizza těsto HTF pojme až kg těsta do nádoby o kapacitě 20l. Tento hnětač je ideální pro menší až střední produkci pizza těsta.


Upevněná nádoba s rozměry Øxhloubka 36xcm.

Stativ stroje v lakovaném provedení s jednoduchými liniemi pro snadnou údržbu a čištění. Hnětač je opatřen pojezdovými kolečky usnadňující manipulaci se strojem. Hnětač má díži s kapacitou l, tedy na výrobu až kg těsta při použití kg mouky ( údaj je orientační, záleží na individuální konzistenci těsta).


Vhodný do gastro provozoven jako jsou restaurace,. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


Hnětač na těsto je vynikající pro snadné a rychlé hnětení a promíchání všech obvyklých druhů těst. Domů Stroje pro zpracování - hnětače těsta. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Jednorychlostní výkonný hnětač pro přípravu a zpracování různých typů tuhých těst (kynuté, těsto na pizzu a chléb). Mísa v nerezovém provedení s nerezovým zákrytem, hákem a centrální osou.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky. Gastro vybavení) Hodnocení produktu:. Speciální tvar spirály vám umožní získat dokonale promíchané těsto během několika.


Hnětače těsta jsou speciálními gastronomickými pomocníky, kteří jsou specializovaní na zpracovávání různých druhů těst a těsto pro přípravu pizzy nevyjímaje.

Díky velmi důmyslné konstrukci a odolnosti jsou tyto hnětače těsta schopné zpracovávat i velké objemy těsta a odpadá tedy starost s ručním hnětením těsta, které znají například naše babičky. Máme pro Vás profesionální hnětače těsta té nejvyšší kvality. Profi hnětače prostě neutaháte!


Zákazníky naleznou především z řad pekařů, cukrářů, do výroben i menších podniků. Hnětač různých druhů těst (kynuté těsto , pizza těsto , chléb) ITR od firmy Prismafood. Tento model s variátorem (plynulá regulace otáček).


PE Servis a opravy gastro vybavení v regionu Ostrava, Havířov, Karviná, Orlová, Třinec, Frýdek-Místek, Opava …. Profesionální mixér se spirálou je vhodný pro míchání a hnětení těžkých těst, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky