pátek 26. října 2018

Plackovač cena

Stroje pro výrobu placek od POLYPRINT. CZ - nejprodávanější stroje pro výrobu placek koupíte právě u nás. Je to jednoduché - prohlédněte si náš E-SHOP s technologiemi pro výrobu, vyberte si stroj a matrici a objednejte. Uvedené ceny jsou bez DPH Cena při množství nad 5Ks na dotaz.


Pro střediska a přístavy Junák – český skaut, z. Je to naše krytí, a kdyby se s plackovačem něco stalo, bude. Lis je možno osadit matricemi o průměrech mm, mm, mm, mm, mm, mm, 50. XL Lis na výrobu placek mm kruhový řezák a 5setů komponentů od vidaXL. Cena – Půjčovné představuje uvedené ceny nového produktu na den (všechny ceny jsou uvedené v E-shopu). Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Zaplacením materiálu na výrobu přechází jeho vlastnické právo. Vyrábíme placky, reklamní odznaky, buttony a nově také klíčenky. Nabízíme profesionální spolupráci při výrobě placek jak koncovým zákazníkům, tak reklamním a komunikačním agenturám. Po domluvě je možné placky přímo vyrobit.


Cena za takovou výrobu bude domlouvána individuálně. Podrobné podmínky pronájmu plackovače naleznete na odkazu níže. Cena , za kterou získáte jednu placku: Kč. Do kusů si lze plackovač a materiál po domluvě v kanceláři bez prodlení osobně zapůjčit, pokud již není zamluvený nebo zapůjčený, to dá rozum. Když plánujete výrobu více než 50-ti kusů, je zapotřebí se domluvit na objednání materiálu, domlouvejte se opět v. Správce půjčující vybavení má právo odmítnout půjčení – především v případě podezření na možnost poškození či zničení vybavení.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lis na odznaky je pevný kovový plackovač , který slouží k cenově výhodné výrobě odznaků.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Recenze, údaje o ceně, dostupnosti a cenách dopravy vám pomohou se lépe rozhodnout! U nás si je můžete vlastnoručně vyrobit!


Přineste si vlastní návrh (velikost mm), nakreslete si placku na místě (máme prázdné šablony) nebo použijte některý z námi připravených motivů. Plackovač bude k dispozici v provozní době pobočky. Britských ostrovů, kvalitně zpracovaný, pěkný design.


V původní krabici s návode. Ručně by mi z toho asi upadla ruka, jednu věc bych řezala hrozně dlouho, zlámala bych na tom iks listů do pilky a cena by pak musela být někde úplně jinde. Navíc laserem se dají udělat všechny ty krásné jemňoulinké detaily.


Takže ty uděláš v počítači předlohu a necháš si to vyřezat. DTG DTG tiskárna duplikátor facebook flitry FMC2GCC LaserPro goccopro gravírování imprintbox instagram katalog klíčenky laserová gravírka laserový popis LaserPro lasery lazzgift LazzSlate logoprinty mechanické gravírky miscreen MultiMark MUTOH nažehlovací fólie novinky. Odběr je možný od 1bm, nicméně ještě lepší cena Vás čeká při odběru celé role, která u nás však nemá ani 20bm ani 30bm, ale 10bm.


Tedy stačí 10bm a lákavá cena za odběr celé role je Vaše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky