neděle 17. února 2019

Voděodolná překližka bazar

Rozměry 70x48x(šířka x hloubka x výška). Sedm šuflat s hloubkou až 11cm. Ložiskový plnovýsuv 45kg. Dvě pevná a dvě otočná s brzdou. Pracovní deska voděodolná překližka s HPL.


Už mám pouze 2kusy - ty, co jsou na první fotc.

Prodám obytný kontejner. Možnost přesunu kontejneru: natažení na Avii nebo jeřábem. Kontejner lze dovybavit na Vaše přání. PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ VÝRAZNÁ SLE. Bočnice: voděodolná překližka.


Pro výplň kovového rámu byla použita kvalitní vodovzdorná překližka. Vhodné pro exteriér i interiérové. Zde se nacházíte: Skate4you Bazar.

Volně přístupný bazar rybářských potřeb. Výrobek tvoří voděodolná překližka s okrasnou dýhou. Do, okna a zrcatka v el. Motor běží hezky, chytá ihned.


Pro firmy, podnikatele a živnostníky nabízíme rychlé půjčky. Máme možnost až měsíců do výše 800. Kč, také pro cizince s trvalým pobytem v ČR. Denně vyřízeno, jednoduchá smlouva, bez poplatků předem.


Nevadí nám záznamy v registru SOLUS-neprověřujeme. Voděodolná překližka je lepená ze tří a více vrstev křížovitě slepených loupaných dýh. Dodáváme ji s folií nebo s protiskluzovou úpravou. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr.


Nabízíme k pravidelnému odběru voděodolnou bukovou překližku zdemontovanou z železničních vozů. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů.


Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny křížem. Protiskluzovou překližku využijete na podlahu dopravních prostředků, přívěsných vozíků , nebo pro pochůzné. Tato stavební překližka je díky folii voděodolná a je vhodná pro bednění a další.


Podlaha přívěsu je vyráběna z vodovzdorné foliované překližky s. Pro své vynikající vlastnosti, mezi které patří zejména vysoká pevnost a pružnost, se překližka rychle stala důležitým materiálem v nábytkářské, stavebně-truhlářské a dřevoobalové výrobě (například na výrobu beden). Objednejte ihne dodání po celé ČR nebo vyzvedněte na našich prodejnách zdarma. Chybí: ostrava voděodolná překližka bazar voděodolná překližka protiskluzová vodovzdorná překližka brno vodovzdorná překližka 9mm vodovzdorná překližka hmotnost vodovzdorná překližka zlín Lidé také hledají.


Překližka je demontovaná z rámového bednění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky