pondělí 13. dubna 2015

Eta 315190010

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Příprava s tímto pomocníkem je opravdu jednoduchá. Trojúhelníkové a čtvercové destičky připraví sendviče, destičky na vafle vykouzlí zase sladkou svačinu a. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Přijde vho pokud máte rádi rychlé a chutné svačinky, nebo když vás přepadne nečekaná chuť na sladké. Eta klade důraz zejména na třech aspektech: KVALITA - Eta jako jediná firma v ČR má vlastní profesionální zkušebnu, ve které zajišťuje vysoký standard výrobků i servisu. Topinkovač ETA Ela se sedmi stupni ohřevu vám pak obstará topinky přesně podle vašeho gusta.


Díky příkonu 9W to navíc zvládne dřív, než se stihnete převléknout z pyžama. Nudná klasika v podobě „chleba s něčím“ získá s praktickými pomocníky ETA úplně nový šmrnc. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Zároveň sa veľmi ľahko čistí.


Prečo sa uspokojiť s jednou funkciou, keď môžete mať v jednom zariadení hneď štyri? Kúpte si multifunkčný sendvičovač od spoločnosti ETA , ktorý neslúži len k tvorbe lahodných slaných či sladkých sendvičov, ale v jedinom kompaktnom balení ponúka oveľa širšie možnosti využitia. Eta Szendvicssütő, gofrisütő boltok, képek.


A darab cserélhető lapjának köszönhetően lehet benne gofrit készíteni, szendvicset sütni vagy akár grillezni is. ETA Sorento sendvič trojúhelník - sendvič lastura - vafle - gril se hodí, pokud máte rádi rychlé a chutné svačinky nebo když přijde chuť na sladké. Tapadásmentes felülete miatt nagyon könnyen tisztítható. Anyaga kiváló minőségű rozsdamentes acél. Dál už hledat nemusíte!


Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť a úžitok viac ako rokov. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Povrch upravený antiadhézní vrstvou brání potravinám před připálením, díky čemuž je i údržba velmi jednoduchá. Disponuje příkonem 6W, ochranou proti přehřátí a automatickou regulací teploty.


Vybaven je také kontrolkou zapojení a kontrolkou připravení k provozu. Klasszikus háromszög, négyszögletes kagyló szendvicsek, grillezési felület és gofri sütésre való lapok közül választhat. A sütés és a grillezés. Tökéletes választás, ha minden nap gyors.


Eta 315190010

Sendvičovač ETA se vyměnitelnými deskami. Az okos megoldások boltja! Webshopunk sütiket használ az oldal zavartalan használata, aloldalakhoz való hozzáférés, a felhasznalóra szabott ajánlatok, tartalmak és egyeb fejlesztések biztosítása, a kosár funkció elérésének valamint a weboldal statisztikák elkészitésének érdekében.


Internetinė parduotuvė. Pradėkite ryta su šiltu ir traškiu sumuštiniu ar kvapnia bandele. Papildoma garantija Pirkti Radote pigiau? Kas otsite internetist soodsamaid hindu? Võrrelge erinevate e-poodide hindu, leidke soodsaim ja säästke raha!


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky