čtvrtek 30. dubna 2015

Multifunkční elektrická pánev

Sporák, rúra a elektrická panvica v jednom! Môžete v nej variť, smažiť, dusiť, zapekať i piecť obľúbené pokrmy. A tým ušetríte veľa miesta, ktoré by zabrali iné spotrebiče.


Multifunkční elektrická pánev

Tyto víceúčelové elektrické pánve jsou pro svou malou velikost dobře přenosné, často se proto využívají na chalupách, chatách apod. Zdravé vaření bez přidaného tuku vám pak umožní víceúčelová elektrická pánev ETA s nepřilnavým povrchem a snadnou údržbou. Pokud vám záleží na tom, co jíte, ale nechcete trávit hodiny u plotny, jsou pro vás elektrické hrnce a pánve ETA ideálním řešením. Zesílené dno pro rovnoměrný převod tepla zajišťuje kvalitní výsledek vaření bez připálení nebo částečného nedopečení pokrmu.


ETA na tuto univerzální pánev poskytuje roky prodlouženou záruku na topné těleso. V této multifunkční pánvi můžete zapékat, smažit, grilovat a ohřívat. Výborně se hodí pro pečení, vaření, rozmrazování i dušení. Elektrická multifunkční pánev BRM ET.


Pro dlouhou životnost pánve je pečící plocha kryta keramickým nepřilnavým povrchem, který je odolný proti poškrábání a též vám i usnadní čištění. Vybírejte si Pečící pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Remosky – Tyto přístroje jsou mezi námi již několik dlouhých desetiletí a stále patří mezi oblíbené náčiní. Jejich systém nabízí přípravu pokrmů jako v menší troubě, čímž umožňují variabilnější.


Nabízím multifunkční elektrickou smažící pánev s litinovou vanou, která je manuálně vyklápěna. Zařízení je v nerezovém korpusu. Multifunkční elektrická smažící pánev ( vana l, olej l ). Kapacita vany je l, náplň o. Omlouváme se, ale z důvodu přetížení zásilkové služby odesíláme zboží cca dní po objednání. Osobní odběry jsou připraveny za dny po objednání. BRF-74ET Smažicí pánev multifunkční elektrická , objem vany l. Smažící pánve jsou gastronomická zařízení, která slouží ke smažení pokrmů.


Ve smažících pánvích je možné připravovat i základy pro výrobu omáček , gulášů a vaření různých pokrmů. Naši zkušení odborníci v oblasti prodeje a servisu Vám ochotně poradí s výběrem vhodného zařízení. Cena dopravy - 180Kč s DPH. Jeden kus = jedna zásilka Max. Zásilka nemůže být na paletě!


Tradiční produkty ETA - elektrická pánev bude váš věrný pomocník v kuchyni. Praktický pomocník pro vaření bez nutnosti plotýnky a sporáku. Konvektomat Rational i pánev Frima mají stejné dotykové ovládání a fungují na podobném principu. V kombinaci s konvektomatem.


Pánev elektrická s nepřilnavým povrchem (materiál pánve je z litého hliníku s nepřilnavým povlakem). Pro podrobnosti klikněte na obrázek: ALTESE s. V případě objednávky složitějších zařízení náš kuchař provede odborné zaškolení Vaší obsluhy, předvede a nastaví výrobek na míru Vašim potřebám. My jsme si domů koupili pánev z teleshopingu, mají e-shop - je to tahle elektrická pánev. Máme ji asi týdny, stála malinko přes tisícovku a vaří se v ní výborně - nic se mi zatím nepodařilo připálit (a to jsem na to expert :-)) a zeleninka s rybou byla ukázková.


Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky