pondělí 21. září 2015

Kovové bodce pod svíčky

Kovové bodce objednejte v eoshop. Přečtěte si více informací. Kč bez DPH sleva nad 10. Bodce a skřipce na svíčky. Dopřejte si radost z vůní, dekorací a různých doplňků, které dělají náš domov útulnější.


V interiérech, kde nejsou dekorace pociťujeme jakési prázdno.

Dekorace vždy doladí náš domov a vytvoří z něj útulný celek. Atmosféra bývá neosobní, nic neříkající o lidech, kteří v ní žijí. Podložky pod myš Meteostanice. Svíčky a vůně Aromalampy. Designová aromalampa z kovu.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vámi požadovaného zboží.

Delší hrot použijete k upevnění na základnu dekorace, svíčku pak umístíte na kratší hrot v misce. Použití na adventní věnce a svícny. K vytvoření příjemné atmosféry jednoznačně přispívají plápolající svíčky. K nim neodmyslitelně patří svícny. Skleněné svícny na čajové svíčky s perleťovým leskem, barevné svícny, které rozzáří váš dům krásnými barvami.


Subtilní kovové svícny na vysoké svíčky zase působí velmi elegantně. V nabídce potřeb pro výrobu svíček najdete různě barevné plástve, bodce na svíčky , čisté včelí vosky, želé pro gelové svíčky , vosk na klasické svíčky , kolorovací tablety do gelových svíček, kolorovací tyčinky do vosku, plíšky na knoty a také univerzální vyrovnávací plastovou podložku, která Vám výrobu značně usnadní. Rezavé dekorace pro DYI.


Matné kovové bodce využijete především při výrobě adventních věnců. Průměr misky je cm. Vánoční svíčky , adventní svíčky , kónické svíčky , vonné svíčky , bodce , sklo pod svíčky. Chcete, aby svíčky vnesly do vašeho života trochu světla?


Vyhledejte si v naší nabídce, co potřebujete, ať už je to malý svícen, nebo velká lucerna. A co třeba vonnou svíčku pro potěchu čichových buněk? Vyberte cokoli, pak se v klidu posaďte a vychutnejte si příjemnou atmosféru mihotavých plamínků. Dno misky má průměr cm.


Vyberte si z více než 5nejrůznějších květinových kovových stojanů. Líbí se vám barevné nebo bílé stojany z kovu?

Porovnávejte a zjistěte, jestli se vám víc líbí moderní, nebo rustikální stojan na květiny. V pestré nabídce najdete i odolné kovové držáky na truhlíky a regály na kytky. Chráníme i vaše bezpečí prosím neobjednávejte pokud to není nut. Aby jste mohli mít krásný, ale zároveň bezpečný třeba adventní věnec nebo svícen? K tomu slouží bodce pod svíčky.


Aby Vám horký vosk neponičil Vaši dekoraci a nezapálil naaranžovaný věnec. Můžete si vyrobit svíčky lité do forem, svíčky lité do skleniček, svíčky do skleniček sypané z granulí, gelové svíčky a mnoho dalších. Nabízíme také stavebnice na výrobu svíček a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky