úterý 15. září 2015

Prodam prumyslovou pracku

Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vhodná na nepřetržitý provoz. Velmi rychlé programy - do jedné hodiny.


Ypso (Jesserning) odpruženou ze zrušené čistírny. Vše moderní, pěkne, v dobrém stavu. Původní cena xy krat vyšší, při koupi více kusů mohu ještě cenu slevit ;) tel. Vyberte si z naší nabídky.


Inzerujte a nakupujte snadno, rychle a zdarma. Náplň prádla kg, rozměry pračky šířka,. GORENJE, plnění zpředu, koupená 11. Pouzivana mesiace Dovod predaja, prestahovanie sa do bytu kde uz pracka je. Motion D programov, možností suše.


Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Pračka AEG Electrolux Lav. Záruční list samozřejmostí. Málo využívaná (dvoučlenná domácnost). Na displeji i na víku pračky je ještě nalepena původní ochranná folie.


Překvapil nás její poměrně tichý chod i při nejvyšších otáčkách. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Pracka je jako nova, zadny oderek, skrabanec ci jine poskozeni.


Predni plneni, volne stojici, ma taky funkce jako odlozeny start, detska pojistka nebo program na zehleni. Předem plnitelná pračka v bílém provedení je vybavena funkcí Eco Time, speciálními programy pro. Prodam smaltovanou ceduli.


Vypouštění vody se provádí položením vypouštěcí hadice n. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Byla v uschovne tak ze byla používána málo prala jsem v ní asi tak 2x víc krát ne pra. Lehká malá kombinovaná pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1. Kč Prosím volat na mobil či napsat zprávu.


Je vysoká 90cm, šířka 40cm, hlubka 60cm. Upřednostňuji osobní odběr. Pravidelně čištěná,do ted prala dobře. Jediná chyba trošku rezne na víku (viz.foto).


Inzerát PRODÁM PRAČKU na inzertním serveru Bazák. Při platbě na účet , hradím dopravu a zašllu přes PPL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky