čtvrtek 27. dubna 2017

Dřevovláknitá deska mdf

Polotvrdá dřevovláknitá deska (anglicky medium-density fibreboard , MDF ) je multifunkční alternativou masivního dřeva. Používá se na konstrukce nábytků a vnitřního vybavení. Vlákna jsou pojena s lepidlem za vysoké teploty a tlaku. Desky se povrchově upravují.


MDF deska je považována za alternativu masivního dřeva. Je to středně hustá dřevovláknitá deska jejíž povrch je broušen po.

MDF se vyrábí z dřevěných vláken (především smrkových), pojených syntetickým lepidlem, za použití teploty a tlaku. Jsou určeny pro použití pro nenosné účely v nábytkářství, truhlářství. Dřevovláknité MDF desky. EGGER MDF je dřevovláknitá deska se střední hustotou, která se díky své vysoké příčné pevnosti v tahu a stabilitě hran velmi dobře hodí pro náročné návrhy nábytku a interiérů.


Laminovaná dřevovláknitá deska je vyráběná z MDF jádra. Je potažená dekoračním papírem a naimpregnovaná melaminovou pryskyřicí. Středně tvrdá vláknitá deska ( MDF ) dle DIN EN 622- s homogenní konstrukcí.


Je vhodná pro použití k výrobě kvalitního nábytku a interiérových designových kousků.

Tento typ desky se vyznačuje dobrou profilovatelností, optimálním rozložením hustoty a vynikajícím povrchovým klidem a výborně se hodí k použití zejména při výrobě kvalitního nábytku a při vybavení interiérů. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vyrábí se z vláken dřeva nebo jiných lignocelulózových materiálů. Soudržnost je dána uspořádáním vláken a jejich inherentními a adhezními vlastnostmi.


Pro zvýšení pevnosti, odolnosti vůči vlhkosti, ohni, hmyzu, hnilobě nebo pro. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ. Jsme hrdí na to, že seznam MDF je v největší databázi zkratek a akronymů.


Tato deska je vyráběna za procesu nepřetržitého lisování za sucha. Jděte do téměř jakéhokoliv obchodu s nábytkem a najdete spoustu nábytku, který je vyroben z MDF omítky s dýhami, které vypadají jako skutečné, jemně zrnité dřevo. Proč by výrobci prostě nepoužili skutečné dřevo místo falešného výrobku. Deska je tvrdá a snese každou povrchovou úpravu. Tloušťka desky je cca 3mm, má přírodní odstín.


Minimální množství pro objednání jsou kusy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš. MDF materiál vzniká lisováním dřevěných vláken, jež jsou vyráběny chemicko-mechanickou cestou, do desek. Medium Density Fibreboard ( MDF ) - středně tvrdá dřevovláknitá deska.


Obecně se používá hlavně proto, že unikátní výrobní technologií získává vynikající vlastnosti výhodné pro použití.

Akulit – tvrdá dřevovláknitá deska s otvory v ploše o průměru cca. Ve srovnání s jinými deskami vykazují MDF desky větší odolnost k ohybu a příčnému tahu, dobré pevnosti vrutů a dále vyšší mechanické i fyzikální odolnosti. Jedná se o přírodní materiál, neboť se vyrábí bez použití lepidel. Tato dřevovláknitá deska se dobře tvarově opracovává díky kompaktní struktuře.


Nabízíme sololit oboustranně broušený, a to v různých rozměrech (tloušťka je jednotná - 3mm). MDF surová je středně hustá dřevovláknitá deska se stejnoměrnou povrchovou plochou. Má vysokou hustotu krycí vrstvy jakož i vysoce zhutněné, homogenní jádro, což přináší mnoho zpracování a opracování při výrobě kvalitního nábytku a interiérové výstavbě. Sololit i MDF desky na přání naformátujeme.


MDF desky v naší nabídce vynikají vysokou kvalitou a jsou tak vhodné pro jakékoliv interiérové stavby a projekty. Lze do ní frézovat různé profily, ale může být i hladká. Vyhlazený profilovaný povrch MDF desky se povrchově upravuje.


A to buď fóliováním, kdy se na desku za tepla nalisuje PVC fólie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky