čtvrtek 20. dubna 2017

Nerezová várnice s výpustí 20l

Nerezová várnice s výpustí. Várnice s výpustí vyrobená z nerezové oceli - různé objemy. Ideální pro udržení teploty studených či teplých nápojů jako je např. Kvalitní řada nerezových várnic Onpira s kohoutem najde uplatnění v kuchyních, jídelnách, ale i na táborech.


Vrchní víko je utěsněné a po určitou dobu udrží obsah teplý.

Jedná se o tradičně oblíbené zboží v mateřských školách, školních jídelnách a na dětských táborech. Stáhněte si letáček s kompletní nabídkou termovárnic v PDF (62kB) zde. Gastro várnice s výpustí - s kohoutem.


Můžou se použít na čaj, na vodu, na slazené nápoje nebo na mléko. Nejvíce jsou várnice s výpustí používány na čaj. Tyto várnice na čaj jsou vlastně dvě nádoby v sobě. Vnitřní nádoba je nerezová.


Vzpomínáte si na várnice ,,termosky, ve kterých nám byl podáván nápoj be školních jídelnách na brigádách a všude v terénu?

I nyní se tyto velké termosky používaj. Lze je přitom využít jako spolehlivé várnice na čaj, kávu, polévku nebo jako várnice na jídlo. V nabídce nerezových várnic máme široký výběr.


Potřebujete objemnou a velkým obsahem litrů, nebo stačí malá litráž? K dispozici jsou nerezové várnice s výpustí , kohoutem, nebo bez výpusti , kohoutu. Várnice na čaj je skvělým pomocníkem pro přepravu, uchování teploty a výdej různých druhů nápojů (čaj, káva, mléko, voda, kakao…). Konstrukce várnice je tvořena dvěma válcovými nádobami, které jsou do sebe zasunuty a tvoří tak plášť, který udrží požadovanou teplotu nápoje až několik hodin.


Celonerezová várnice KARAFIÁT. Várnice je ideální pro udržení teplého nebo studeného jídla a nápojů OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Samostatná nerezová vložka s výpustí 20L. Várnice o objemu litrů vyjde v průměru na 1skleniček. Termosy a Várnice (14).


NEREZOVÉ VÁRNICE OBEDÁRE. Jazda s elektromotorkami Soco je iná, ako jazda s bežnými motorkami so spalovacím motorom. BERGLAND24Vše pro Váš dům, dílnu a zahradu.


Nádoba (termos) je konstruována jako soustava dvou do sebe zasunutých válcových nádob s víkem.

Slouží pro krátkodobý převoz stravy. Dno termosu je opatřeno odolným gumovým návlekem. Na prodej gastro nerez várnice – termosy s výpustí na tekutiny, značkové kvalitní izolované DupliTherm DT. Můžeme zde přepravovat a uchovávat také horké nápoje jako je čaj nebo svařené víno.


Dvojité víko izolované pěnou se silikonovým těsněním odolným na otěr. Várnice má ergonomické transportní úchyty a šest spon , které drží víko. Dno várnice je opatřeno odolným gumovým návlekem, který omezuje mechanické.


K upouštění vzduchu slouží ventil na vrchní straně várnice termosu L. Várnici termos l lze přenést pomocí úchopu, lze jej stohovat na sebe a pro lepší stabilitu je opatřen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky