úterý 11. dubna 2017

Penzion u jezu sušice

V nabídce je celkem lůžek. V letních měsících ubytovaní hosté jistě využijí možnost vykoupat se v řece Otavě. Due to officially declared quarantine, it is not possible to.


This accommodation is set in Susice, km from Sovi voliery. Poskytneme Vám standardně vybavené a cenově dostupné ubytování, které zpříjemní Váš pobyt.

Restaurace a penzion U Vítovců. Najdete v něm příjemné zázemí při služební cestě i turistické návštěvě starobylého města na úpatí. Rodinný penzion U Ježů ( ubytování) se nachází v poklidné uličce v obci Pasohlávky.


Tato obec je proslulá především svou strategickou polohou, která návštěvníkům nabízí možnost užívat si různé druhy aktivit. Guests arriving by vehicle have. Na pohodlné ubytovanie sú pripravené tri samostatné dvojizby, z toho dva s možnosťou prístelky a jedna dvojlôžková izba vybavená drevenými palandami.


K ubytování jdou připraveny čtyři dvoulůžkové pokoje, z nichž dva nabízí i možnost přistýlky.

Hosté mají k dispozici společenskou místnost s kuchyňkou, ledničkou, krbem a satelitní televizi. Penzion U Jezu features baggage storage. Latest starting price for this hotel). Dominantou města je kostelíček Anděl a vrch Svatobor s rozhlednou.


Okolí lze využít k letním i zimním radovánkám. Sušice se nachází na úpatí Šumavských hor. Tradičně velmi chutná kuchyně již několik let láká stále nové zákazníky, pro které je k dispozici vinárna, bar, salonek, terasa a prostorná restaurace s tanečním parketem. Přízemní dvoupokojové apartmá s kuchyňkou a sociálním zařízením na velmi dobré úrovni. Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 4Kč za osobu a noc.


Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel. Same or lower price guaranteed.


K dispozici jsou tři samostatné dvojlůžkové pokoje z toho dva s možností přistýlky a jeden dvojlůžkový pokoj vybavený dřevěnými palandami. K ubytování máte na výběr penziony (8×) s kontakty na provozovatele nebo recepci penzionu a přejeme ty nejhezčí vzpomínky na ubytování o dovolené, služební cestě nebo jiných aktivitách v penzionech Sušice. This template was designed by SisleyStudio.

Výchozí bod pro houbaření a (cyklo)turistiku. U penzionu je bazén, jezírka s jesetery, herna - kulečník, šipky, hokej, posilovna - i přírodní, stezka s menhiry, vlastní lyžařský vlek, stopy. Dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprchový kout a WC), TV a SAT. Tyto pokoje mají ve výbavě manželské či oddělené postele, lednici, rychlovarnou konvici, televizi se satelitním příjmem a pohodlný nábytek.


Všechny apartmány i pokoje mají vlastní kuchyň a sociálním zařízení. The three-star Hotel U Daliborky offers comfortable and affordable accommodation in the picturesque Susice. The hotel is an ideal place to stay for tourists, families with children, seniors, and business travelers.


For bookings after this date please choose from a free of charge cancellation offers. Apartmany Basta Basta 5 Sušice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky