čtvrtek 6. července 2017

Marmelada ze susenych brusinek

Brusinková marmeláda ze sušených brusinek recepty, které budete milovat. Udělejte si brusinkový džem ze sušených brusinek. Tento recept jsem vymyslela, když jsem nakoupila na svíčkovou a až doma zjistila, že jsem nekoupila brusinky.


Naštěstí tyhle brusinky chutnají skoro stejně, takže byla večeře zachráněná aniž bych musela zpátky do obchodu. Vyberte si ze stovek receptů na Marmeláda z čerstvých brusinek , které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Marmeláda z čerstvých brusinek. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Marmeláda z čerstvých brusinek receptů z čech i ze světa.


Tohle není úplně klasická marmeláda, ale taková rychlá marmeláda, když člověk potřebuje slepit třeba sušenky. Je možné ji použít i jako přílohu k masu, nebo klidně jako marmeládu na chleba. Marmeláda ze sušených meruněk - příprava: Meruňky dáme do hrnce, zalijeme vodou, přikryjeme a necháme přes noc máčet. Druhý den vymačkáme citron.


Koupit si sušené brusinky pro zdravé mlsání není nejlepší nápa většina z nich je totiž proslazená, až to hezké není. Test provedl srovnání dvaceti výrobků z českého trhu a zjistil, že ty vůbec nejsladší brusinky jsou ze tří čtvrtin tvořeny cukrem. Polévka ze sušených hub dochucená podle chuti. Kachní játrová paštika s brusinkami kterou necháme v lednici ztuhnout.


Houbová polévka se smetanou na talíři ozdobená zelenou petrželí. Bezové květy se nemají vůbec proplachovat a už vůbec ne hodně. Tím se vlastně spláchne hlavně ten pyl, co je důležitý. Cedí se to přes plátenko, takže nějaký malý brouček nevadí. Namáčet jenom na hodin a květy musí být všechny pod vodou, takže namačkat a zatížit něčím těžším.


Meruňková marmeláda ze sušených meruněk (raw food) 22. Recept na jednoduchou meruňkovou marmeládu, v raw food kvalitě, kterou uvítáte zejména v období, kdy nemáme k dispozici čerstvé meruňky. Nemáme čerstvé, ale není problém si koupit sušené, a to dokonce v raw kvalitě a nesířené sušené meruňky. Salát ze syrového celeru.


Cukety, lilek a papriky omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kusy, česnek na plátky. Všechno nasypeme do pekáčku, pokropíme olejem, osolíme, lehce opepříme a dáme upéct do trouby. Pomazánka ze sušených fazolí se sýrem - cítíte tu vůni?


Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Celer oloupeme a nahrubo nastrouháme. Z citronu vymačkáme šťávu a vlijeme ji na nastrouhaný celer, aby neztratil barvu. Sušené brusinky smícháme. Netradiční marmeláda ze zelených rajčat někomu připomíná chutí fíky, někomu zase med.


Je opravdu skvělá, zelených rajčat se není třeba obávat, přestože o nich kolují různé mýty. Fikova marmelada jde perfektne udelat i bez cukru: 1kg fiku, 130g vody, trochu citr. Otocit dnem vzhuru asi tak na min.


Fiky maji vlastniho cukru dost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky