úterý 16. ledna 2018

Sacok na likerove spice

Dáme na mírný oheň a za stálého míchání uvaříme hustou kaši, kterou odstavíme a ihned přidáme na kousky nalámanou čokoládu (g). Míchaním ji rozpustíme. Dáváme pozor, aby se hmota nepřipálila - vaříme cca pouze minuty.


Můžete si hmotu připravit i večer a pracovat s ní na druhý den. V tomto videu najdete návo jak si špičku připravit doma a troufám si říci, že. Samé sa nám to bude zužovať a keď už je to dosť vysoké, potiahneme do boku a samé sa nám to odpojí.

Naplnime sacok s specialnou konakovou nasadkou a spricujeme spice. Ahojte dievcence cukrarocky rada by som vas poziadala o radu. Vraj vtedy su to origos likerove spice , ked je tam, ale necitit ju. Vtedy sa dost vykrucaju.


Podla mnatie kominiky padaju kvoli tomu, ze hmota je prilis makka, akoby pustena. Treba to dat cele do chladnicky alebo na chladne miesto. Oficiální video Společnosti SEMIX PLUSO, spol.


This feature is not available right now.

Please try again later. Najskôr si pripravíme piškóty. Zľahka spolu zmiešame tuhý sneh z bielkov a žĺtkovú hmotu a pridáme zvyšnú múku so zlatým klasom. Obidve hmoty spolu zľahka spojíme a primiešame preosiatu múku (zvyšok) s krémovým práškom. Na piškoty používám ten nejmenší.


Mouku, kakao, cukr a vodu smícháme a dáme asi na čtyři minutky povařit. Při vaření, asi na stupeň mícháme, aby se nám směs nepřipálila. Dôležité upozornenie: Dierka na boku likérovej špičky sa Vám nesmie upchať, musí trčať zo sáčku, nakoľko cez ňu je nasávaný vzduch do dutiny samotného koláča.


V prípade, že sa Vám upchá krémom, alebo aj len vreckom, nie je možné vytláčať koláče. Jendorázový sáčok 30cm. Cukrářské špičky na zdobení, špičky se sáčky, jednorázové sáčky a protiskluzové sáčky KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU. Bielky vyšľaháme s dvomi tretinami cukru na tuhý sneh.


Obe peny spolu zľahka spojíme a primiešame preosiatu hladkú múku s krémovým práškom. Na plech pokrytý mastným papierom striekame malé kôpky veľkosti € a upečieme do zlatova. Tak nejako vyzeral kornútok z papiera na pečenie so špičkou. Pôvodne som myslela, že použujem sáčok, ktorý mám na zdobenie, ale tá špička je veľmi široká, do sáčku mi nevošla a bolo mi ľúto zničiť zdobiaci sáčok tým, že by som z neho odstrihla.


Tak som improvizovala s papierom na pečenie.

Samozrejme treba davat pozor na preslahanie, pretoze zacne krem uz naopak rednut a zmensovat objem. Vmiešajte žĺtky, múku, maizenu a preosiate kakao. V rúre vyhriatej na 1°C ich pečte -minút. Pomocou vrecka na zdobenie striekajte na plech vyložený papierom kolieska. Smotanu na šľahanie uvarte s cukrom, rozpustenou čokoládou a kakaom.


Po vychladnutí odložte na 5-hodín do chladničky a potom vyšľahajte na hustý. Mila Meg, klobuk dolu pred tebou. Nadstavec na vyrobu spicov mam doma asi 5rokov, no zatial som nenasla odvahu, hoci peciem vsetko od buchiet az po rezy, torty, laskonky… Od starsej pani, ktora tieto spice vyrabala na objednavku vsak mam pre teba radu.


Likérové špičky vyrábíme pouze na objednávku. Toto zboží je skladem pouze v malém množství. Buflery sú piskotky pod spice. Mozno niekomu pomoze ;-) 5vajec 100gr kr. Umyjeme metlicky a vyslahame bielka so zvysnym cukrom.


Zltka dame do bielok, pridame muku a zamiesame. Striekame na papier s hladkou spickou. Kupón BONUS môžu využiť všetci zákazníci, ktorí v našom obchode minimálne už raz nakupovali v minulosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky