pondělí 11. června 2018

Hotel na pekárně klatovysušice

Milovníci piva u nás sdílejí zkušenosti z hospo restaurací, špeluněk i stánků. Na Pivním deníčku se potkávají nadšenci, které baví dobré pivo, kultura kolem něj a mají radost, když si mohou vzájemně pomáhat natrefit na místa, kde to s pivem vážně umí. Nabídka piv: Bernard 10°. V hotelu je pokojů čtyř různých kategorií, restaurace s letní terasou, kuřácký bar, salonek, sauna, fitness, dětský koutek a prostory pro školení či firemní a rodinné akce. Součástí všech pokojů je vlastní koupelna, bezplatné Wi-Fi, kabelová TV a pracovní stůl.


Hotel na pekárně klatovysušice

Volná místa v gastronomii v lokalitě Sušice. Pokud jste číšník, servírka, kuchař(kuchařka) nebo provozní restaurace a hledáte práci, určitě byste tyto nabídky práce neměli vynechat. Služby péče o tělo v Klatovech a okolí. Turistika v Národním parku Šumava - Černé a Čertovo jezero, Antýgl, Jezerní slať, Pramen Vltavy a další.


Výlety do okolí: zřícenina hradu Velhartice, rybník Bušek, kde můžete rybařit i vykoupat se, hrad Rabí, Kašperk. Okolní města: Klatovy, Sušice , Strakonice, Horažďovice s krytým bazénem a další. Aktuální informace o otevírací době na webových stránkách muzea www.


Hotel na pekárně klatovysušice

Kč, snížené Kč fotografování v expozici: Kč Bližší informace na tel. Kde se najíst a ubytovat? Masaryka 12 3Sušice tel. Fotoreportáž ze zájezdu pro seniory a osoby se sníženou mobilitou.


Naopak hypermarkety je třeba donutit k mnohem větší podpoře malých a středních výrobců na ploše hypermarketu, ale i na letácích. Příštích dnů patří jednání Poslanecké sněmovny, ale pak se znovu vrátím do Zlínského kraje na debatu s malými a středními pekaři, co pro jejich podporu učinit. A ono se z toho „v podstat ě nic“ nakonec vyklubal plný papír projektů.


Dovolte tedy, abych vám je postupně představila. Zařízení pro školení, rauty a konference. Hotel Kolibřík, Špičák na Šumavě. Velký Javor vhodný pro rodiny i firemní akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky