Funkce rozmrazování, 9W, Držák na pečivo Praktický topinkovač jistě najde využití v každé moderní kuchyni. Elegantní design a černé provedení vás jistě naláká, stejně jako vůně čerstvě připravených křupavých toustů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.
Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vychutnejte si dokonalé snídaně! Užitečný je také tácek na drobky, který stačí jen vysunout a drobky odstranit – velice ulehčuje a urychluje čištění. MIX B od Schäru a pohánkovej múky. Pečivo , ktoré sa vám podarí celkom isto upiecť, stačí sa držať videonávodu.
Recept na chutné pečivo Vám. S tímto proutěným košíkem bude start do nového dne o něco sladší než dříve. Klasický oválný tvar tomuto doplňku sluší. Hnědá barva přírodního proutí vykouzlí při každé snídani pohodovou atmosféru.
Nástavec na rozpékání pečiva. Jde o velmi praktickou a běžnou součást topinkovačů. Má obvykle formu mřížky nebo roštu nad otvory pro chleba.
Položit zde můžete housky, rohlíky , croissanty, bagely nebo jiné pečivo a rozehřát si jej dokřupava. To oceníte zejména u pečiva staršího, které už ztratilo kýžené. Od té doby, co máme topinkovač , už nejím den staré rohlíky a užívám si krásně opečených toustů a bagetek :) Je to trošku závislost. Každé ráno snídám opečené tousty nebo bagetky na různé způsoby a opravdu si to užívám. Mezi praktické prvky patří kleště na snadné vyjmutí malých plátků chleba, které jsou.
Topinkovač recepty, které budete milovat. Kromě křupavých topinek si tak vychutnáte například rohlíky a housky, které jsou jako čerstvě vytaženy z pece. Jednotlivé topinkovače se liší v počtu a rozměrech opékacích štěrbin. Starší pečivo tak změkne, aniž se propeklo dokřupava.
Nejen, že se může pochlubit spoustou užitečných funkcí, černý topinkovač Textures ještě k tomu vypadá skvěle. Kombinace vysokého lesku a matných prvků dodává topinkovači moderní vzhle který se hodí stejně tak do tradičních i modernějších kuchyní. Pomocí dalšího nástavce můžete rozmrazovat rohlíky , rozpékat je nebo opékat do křupava. Ty není nutné připravovat nezdravě na pánvi, na oleji, nebo složitě v klasické troubě či v jiných zařízeních. Vykynuté těsto rozdělíme na stejných kousků.
Vypracujeme malé bochánky, které rozválíme na malé placky. Placky srolujeme na rohlíky , potřeme rozšlehaným bílkem s mlékem a posypeme solí a kmínem. Necháme ještě asi min. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C dozlatova. Avšak s nádobou na drobky je toto čištění raritou, nakolik se nádoba jednoduše vybere, vysype, a vloží zpět.
Pokud máte chuť nejen na topinky, ale i na čerstvé rohlíky , croissanty či jiné pečiva, topinkovač s odnímatelným nástavcem vám váš pařížský sen o křupavém croissantů umožní.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.