pondělí 11. listopadu 2019

Emos ty3101r

Chcete doručiť tovar na Slovensko? See all the product information. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Ezt követően értékesítési képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és intézkedik a B2B regisztrációt és a B2B e-shophoz való hozzáférést illetően. Már rendelt tőlünk, de elfelejtette a bejelentkezési jelszavát? Szlovákiában, Lengyelországban, Szlovéniában és Magyarországon. Az EMOS a legfontosabb európai országokba exportál.


A vállalat elektromos árucikkeket értékesít, és összeszerelési, telepítési és javítási szolgáltatásokat nyújt. Vékony kialakításával, edzett biztonsági üvegből készült felületével, bármely modern stílusú konyhának ékes eleme lehet. Nagyméretű LCD kijelzőjéről könnyen leolvashatóak a mérési adatok.


Mechanical timer Socket TS-MDSCHUKO. Fuse cartridge EMOS F-20A, pcs. Digital kitchen scale PT-836. Universal USB Wall Charger 0A (5W), cable.


Power Strip 2m, sockets w. S jej pomocou si veľmi zjednodušíte prípravu surovín na vaše obľúbené pokrmy alebo múčniky. Elegantne tenký dizajn a vážiaca plocha z tvrdeného skla vás iste ihneď očarí. S její pomocí si velice usnadníte přípravu surovin na vaše oblíbené pokrmy nebo moučníky.


Emos je kompanija specijalizirana za električne uređaje i komponente. Emos je renomirani proizvođač baterija, rasvjetnih uređaja, kablova, uređaja za mjerenje temperature itd. Všetky informácie o produkte.


Osobné a kuchynské digitálne váhy rôznych designov, farieb a veľkostí. Závesné váhy, nerezové pre každodenné použitie. Nakúpte priamo u výrobcu, poradenstvo, 1 servis.


Emos ty3101r

Free delivery and returns on all eligible orders. Kuchyňská váha představuje praktický doplňek do každé kuchyně. Vážení s kuchyňskou váhou značky EMOS bude pro každého z vás jednoduché.


Povrch je z tvrzeného skla v červené barvě, váha disponuje indikátorem přetížení. Domácí váhy EMOS jsou nejčastěji na baterie (knoflíkové nebo mikrotužkové), ale nabízíme i moderní a ekologicky šetrnou bezbateriovou kuchyňskou váhu, kterou dobijete několika otočeními kolečka, a následně si užijete více než minuty vážení. Váha došla s odchlípnutým rohem na zadní straně - při zacvaknutí se během několika vteřin zase otevře. Hasonló termékek kedvező áron. Své místo si díky stylovému designu jistě najde v každé domácnosti.


Váživost do kg, možnost přepnutí jednotky vážení. Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde. Ve zkratce: Prodejny fungují pouze jako výdejny on-line objednávek, platba jen kartou.


Tato váha má ultra tenký slim design a je vybavena funkcí dovažování. Dál už hledat nemusíte! Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ideální pomocník do kuchyně s přesností vážení na g. Moderní slim design skvěle doplní interiér a díky speciálním funkcím se vaření stane perfektním zážitkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky