pondělí 9. března 2020

Vánoční dekorace z korku

Z korkových zátek se dají vyrobit krásné vánoční ozdoby na stromeček i dekorace na stůl. Možná máte doma po oslavách nastřádané korkové zátky a přemýšlíte, co z nich vykouzlíte. Prozkoumejte nástěnku „nápady z korku “ uživatele henzl na Pinterestu.


Vaše děti budou určitě nadšené a takových sobíků vám na stromeček vyrobí celou kolekci. Zobrazení Moje každodenní práce je psaní o zajímavostech a pěkných věcech.

Vytvořte si s dětmi jednoduché výrobky z korku jako vánoční dekoraci do vašeho domu. Výrobky z korku jsou nejen originální, ale také finančně nenáročné. Je doslova okouzlující, jak se mohou uplatnit při ruční tvorbě věci, od kterých jsme toho doposud příliš neočekávali, protože plnily pouze jedinou funkci.


Troufáme si tvrdit, že dnes vás překvapíme tím, co všechno pěkného může vzniknout, když se spojí šikovnost vašich rukou s výtvarnou flexibilitou, kterou v sobě ukrývají korkové zátky od vína. Ježek z láhve a šišek ( podzimní dekorace ). Vánoční hvězda z papírových sáčků. Je to rychlé nápadité a levné.


Máme pro vás tip na jednoduchou vánoční dekoraci na stromeček.

Co na výrobu sobů potřebujeme: korkové zátky, červené bambulky, špendlíky, chlupaté nebo třpytivé drátky, nůžky, lepidlo, pohyblivá očička, stužka. Medvídci mají své osobité kouzlo. Jsou roztomilí a vrací nás ve skrytu duše k myšlenkám z dětství. Rozměry vánoční dekorace na okno: × × 5. Použitý materiál se běžně “povaluje” v domácnostech. Sněhuláci jsou vhodní i pro výrobu s dětmi.


Jsme čeští výrobci dřevěných dekorací. Naší hlavní činností je velkoobchodní prodej. DIY: Mikuláš, anděl a čert z ruličky od utěrek.


Jak si i bez šicího stroje udělat o. Důrazně doporučujeme nákup organických a přírodních vánoční strom dekorace. Uvádíme příklady toho, jak krásně a přirozeně se prezentujete. Dekorace na vánoční stromeček to vypadá skvěle. Vytváření vlastních vánočních andělů na vánoční stromeček, to je další skvělý nápad pro snadné a ekonomické vánoční diy!


Na našich obrázcích můžete pocítit předzvěstí nádherné vánoční nálady. Vedle korku tento projekt také vyžaduje bílé.

Máte rádi šampaňské a je Vám líto vyhodit přírodní korky? Nevyhazujte je, můžete si vyrobit srdce k dekoraci nebo podložku pod hrnec. Bílá ozdoba z peříček Rozměr: 5x5cm Krásná vánoční dekorace na stromeček, vánoční aranžmá, věnce adventní i na dveře. Křídla jsou vyrobena z peří a tvrdého papíru opatřená poutkem, které umožní zavěšení na stromeček, různé figurky, okno nebo dveře. Dny se povážlivě krátí, a tak se z procházek vracíme domů dřív.


Pokud právě vymýšlíte další způsob, jak zabavit děti, jste na správném místě. Zkuste si nasbírat zásobu šišek, udělejte si doma uměleckou dílnu a proměňte je v kouzlené dekorace , které vám byt i dům ozdobí na dlouhé měsíce. Na začátku všeho byl starý, docela obyčejný šanon na spisy.


Jana Meravá z Hradce Králové na něj ušila vkusný obal, čímž se z něj stala jakási knížka pro švadlenky na jejich šicí potřeby. Určitě se do něj krásně vešly nůžky, mašličky, zbytky krajek a dalších dekorativních kousků. Ale využít ho samozřejmě můžete i jinak.


Vyrábíme velikonoční, vánoční , dušičkové i celoroční dekorace z přírodních materiálů, jako věnce, kytice, svícny, vhodné jako výzdoba bytů a kanceláří. Nabízíme vánoční stuhy a dekorační materiál pro blížící se vánoce. Vyberte si z e-shopu Dekor-ribbons.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky