pátek 22. května 2015

Ems do zahraničí

Službu EXPRESS MAIL SERVICE můžete využít do více než 1zemí světa. Máte jistotu, že vaše dokumenty a zboží budou přepraveny nejrychlejším možným způsobem. Základní ceny Cena je stanovena dle hmotnosti a příslušné cenové skupiny Cen.


Expresně i do zahraničí. TRACK je nejvýkonější a nejvíce zahrnující platforma sledování zásilek.

Umožňuje sledovat více než 1poštovních přepravců doporučených zásilek, balíků, EMS a řadu expresních kurýrů jako jsou DHL, Fedex, UPS, TNT. Do Německa, Polska nebo Maďarska pošlete balík za 3Kč. Pošlete třeba balík na Slovensko za 1Kč. Do Anglie a Francie za 3Kč. Potřebujete poslat balík ze zahraničí do ČR a chcete vědět, kolik zaplatíte?


Při dovozu zásilek z ciziny do ČR činí příplatek z ceny poštovného. Pro přesný výpočet ceny doporučujeme znát rozměry a váhu zásilky.

Dodání zásilky nebo nesplnění jiné povinnosti pošty je možné reklamovat u kterékoliv pošty do šesti měsíců od podání. Pošta přijme reklamaci jen za podmínky, že reklamující předloží originál podací stvrzenky. Nedovolený obsah obecně - viz. Je zakázáno zasílat výroby z masa, ryb a mořských živočichů. Poznámka Celní úřady jsou ve dnech.


If you do not know the EMS item number, you can obtain this from the sender. Thank you for your understanding. Zásilky lze adresovat do všech míst. R, na které se nevztahují výjimky Ministerstva vnitra a zároveň zákaz vstupu do země všem cizincům, kteří nemají na území ČR přechodný pobyt nad dnů nebo trvalý pobyt.


Prezentace MZV ČR, poskytující aktuální informace o ministerstvu, cestách do zahraničí , diplomatických misích, úřadech v zahraničí Ministerstvo zahraničních věcí České republiky Tato webová stránka pro správné zobrazení obsahu používá technologie Cookies a JavaScript. V této kapitole jsou informace pro občany České republiky cestující do zahraničí. Zjistěte cenu a objednejte online.


Stáhněte si formulář EMS - Zahraničí. Můžete jej pohodlně vyplnit na počítači, uložit v PDF, elektronicky podat nebo vytisknout. EMS do zahraničí Co je služba EMS ? Parametry služby Proč používat službu EMS ?

Smlouva mezi Česká pošta, s. Hodnota smlouvy je utajena. Nedostatek: identifikace smluvní strany Údaj není veřejný na základě § odst. Utajení smluvní strany je možné pouze v odůvodněných případech, což při této kontrole nehodnotíme.


ZÁSILKY EMS DO ZAHRANIČÍ - ZÁJENÍ SLUŽBY DO MYANMARU A ÚPRAVA POŠTOVNÍCH PODMÍNEK S účinností od 1. Dobrý den Vážená zpomalená pošto. Zaplatila jsem kč s tím,že sluchadlo bude 4. Sluchadlo potřebuji ke svému životu,abych slyšela.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky