pátek 8. května 2015

Lanaform bublinková podložka do vany la110413

Bublinková podložka do vany AQUA RELAX značky Lanaform. Díky přísavkám je podložku možno upevnit do jakékoliv vany. Při zapnutí je automaticky nastavena 60-ti minutová doba provozu, lze ji změnit časovačem (10–15–20–30–minut).


Perličková hydromasáž v kombinaci s teplou vodou uvolňuje svaly a klouby, odstraňuje únavu a stres, podporuje krevní oběh a přináší příjemný relax po náročném dni. Má blahodárný vliv na psychiku, podporuje krevní oběh, je vhodná po psychické i fyzické zátěži nebo kdykoliv, když potřebujete kli pohodu a uvolnění.

A to vše za pouhých několik málo minut v domácím prostředí. Podložku je možné připevnit pomocí přísavek do jakékoliv vany. Hydromasáž v kombinaci s teplou vodou napomáhá snížení únavy a stresu, uvolňování napětí svalů a kloubů. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. A to všetko len za niekoľko málo minút v domácom prostredí.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Cena produktu bez dopravy Skladem. Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákaz.

Slevy na značku Lanaform. Akce na téma podložka do vany najdete na Skrz. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. U ostatních produktů se může prodloužit termín dodání. Podložka je opatřena stupni intenzity, dálkovým ovládáním a časovačem.


Tato hydro podložka do vany je flexibilní, se stupni intenzity. Lanaform belgický výrobce masážních přístrojů, zvlhčovaču, odvlhčovačů, čističek vzduchu a welnes pomůcek. BUBLINKOVÁ MASÁŽNÍ PODLOŽKA DO VANY.


Vodní masáž těla v kombinaci s teplou vodou napomáhá snížení únavy a stresu, uvolňování napětí svalů a kloubů a působí tak relaxaci těla i mysli, vše v pohodlí a klidu domova. Hydromasážní perličková podložka do vany pro dokonalou relaxační koupel. Vany do kufru - vám poradí, jak vybírat Vany do kufru. Jinou takovou podložku v nabídce nemáme (ani náš dodavatel), a proto Vám ani nemohu poradit alternativní náhradu. Podložka do vany Relax Máte-li rádi koupání nebo sprchování a bojíte se uklouznutí, pomůže Vám naše podložka do vany.


Vana vložka zabraňuje uklouznutí v koupelně Velikost přibližně x cm. S těmito rozměry vložka dokonale zapadá do standardních van. Rohož je vyrobena z průhledného PVC.


Přenosná masážní perličková podložka Lanaform Aqua Relax poskytuje pocit uvolnění díky vodní masáži těla.

Hlídat podobné Vyprodáno. Koupelnové doplňky Masážní podložka Podložka Podložka do vany Přenosná podložka Perličková po. LANAFORM - Pure zvlhčovač a difuzor Lanaform.


Firmy (nalezeno firem). Vývoj a výroba zdravotních a antidekubitních matrací, lůžka pro nemocn. Relaxační perličková podložka do vany , jejíž součástí je dálkové ovládání. Má funkci automatického vypnutí po minutách.


Její předností je možnost použití aromatických olejů. Teddies do vany plast 23cm na kartě. Plastový vodní mlýnek do vany pro ještě větší zábavu při koupání.


Nalejte vodu do hlavy žabičky a pak už jen sledujte, jak se prohání tělem žabky a roztočí vodní mlýnky. Nemůžete se rozhodnout mezi několik výrobky masážní přístroje, pomůcky a přemýšlíte který koupit? Recenze od uživatelů co produkt již zakoupili masážní přístroje, pomůcky vám pomohou v rozhodování!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky